Gud har lyckats

"Det är aldrig fel att älska sig själv, för vi är perfekta här och nu"

"Tjejer, kvinnor sträck på er och var stolta så kommer ni gå långt, lyssna på ditt hjärta och du ska finna din egen väg "

Jag är vacker på mitt sätt. För gud gör inga misstag
Jag är på rätt spår, för jag är född så här

Göm dig inte i ånger. Älska dig själv och du är redo
Det finns inget annat sätt, än vägen du går

Ge dig själv visdom, Och älska dina vänner
Du tunnelbane/ maskros barn, jubla över er sanning

I osäkerhetens religion. Måste jag vara mig själv
Respektera din ungdom och livet framöver

En annorlunda kärlek är ingen synd
Jag älskar mitt liv, hoppas du älskar ditt

"lånade ord, tyckte dom dock var så fina"

Fortfarande sjuk, och det visste jag väl. Förkylning stannar sällan endast en dag... men hoppas iaf att det snart är över. Har hostat inatt, vilket stör nattsömnen.
Steg upp med gubben 06.20 och gav Chanti mat. Hon satt nämligen å jamade/stirrade på mig eftersom husse stigit upp borde väl ändå matte göra desamma, som hon vanligtvis gör...så varför ligger hon då i sängen då "jag" är hungrig. Sån var Chantis blick.
Men efter utfodringen gick jag å la mig igen, då jag är seg och inte frisk. Chanti gav oxå upp och kom till slut och la sig brevid mig, somnade även hon.
Steg dock upp 09.00 igen. Vattnat blommor och pysslat lite. Gubben kom förbi och hade varit och handlat. Glömde dock halstabletter åt mig =( Får väl klara mig utan då.

Hittade lite förkylningsfakta på nätet
Vila sig frisk, vid en kraftig förkylning gäller det att ta det lugnt första dygnet. Vid feber ska man vara hemma tills den har gått ner. Genom att stanna hemma undviker man också att smitta andra.
Vilan behövs,men det är bra att vara uppe och röra på sig. Däremot ska man aldrig idrotta med en infektion i kroppen

Gjorde en mjuk yoga och mediterade mer än yogade, då kroppen inte behöver det fysiska just nu, utan mer hitta balansen då kroppen är krasslig.

Pratat med min mor. Hon har skickat ett grattis kort till Vickan som inte kommit fram. Nu vet vi att syster B hade gett henne fel adress. Så brev går ju inte att spåra, så då e det bara att hoppas det ändå till slut når fram eller blir retur. Får väl se hur pålitlig posten är idag.

Nu lite mer städning, i mkt lugn takt dock.

Receptet/Björnbärs smoothie
100 gram björnbär
2 dl havredryck
1 tsk honung
1/2 tsk vaniljsocker

Gör så här:
Mixa allt i en mixer. Servera direkt.
Blåbär, svartavinbär är också gott.


SORG;
Sänder även en tanke idag till Lollos familj, denna dag då hon begravs. En underbar tjej/kvinna som kommer att vara mkt saknad av familjen sin, 2 barn och sin man samt annan släkt och alla hennes vänner. Ibland behöver gud lite hjälp, därför väljer han ut de goda som är allt för unga för att gå bort. Lollo var en mkt go och generös människa, kärleken till sin familj var stor, så stor att vi utanför nästan kunde ta på den. Hon lämnar oss med stor sorg och saknad. Men stannar kvar i vära hjärtan och minnen.

Ljus, värme, & varm kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Eva.

Mitt liv är lite upp och ner just nu men annars går allt bra. Puma bor hos min mamma och hon väntar sin andra kull. Ciara trivs ute på landet och är hur mysig som helst. Vi fick 9 valpar den 30/3 och har sålt nästan alla. DOm är hur underbara som helst. Jag är fortfarande ihop/förlovad med min nye. Och trivs hur bra som helst med honom. Lider mycket av panikångest m.m av olika anledningar så går till psyk.. men inget att diskutera om.. Hoppas allt är bra med er uppe i kylan. kram.

2011-05-21 @ 16:29:21
URL: http://lubimyj.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0