Mors dag...

Helgen är över och det blev en film helg, helt enkelt. Vi har inte gjort mkt. Gubbens son P stannade inte längre än att han sov fre-lördag så ngt kalas, eller firande blev det inte. Imorse började jag ett nytt yoga pass, ett väldigt jobbigt fysiskt pass. Men jag tror det var ett bra pass inför utbildningen. Borde ha påbörjat det för 2 veckor sedan, OM jag hade haft det då. Hittade det nämligen igår på en sida som Yogi Bhajan har.

Idag Morsdag/söndag har gått ganska obemärkt förbi. Men vi har varit till svärmors grav och tänt en lykta på mors dag. Har även ringt min egen mor och till min son, som grattade mig =) Efter att vi varit på graven åkte vi till svärfar och fikade glasstårta.
Väl hemma igen så har jag tvättat och packat. Mkt att tänka på nu inför utbildningen. Ska få låna svärfars bil, som är högre än volvon, tror det kan behövas. Vägen till virisen, tärnaby har inte funnits så länge. Regnar det kan det ju bli rätt slirigt.

Har kammat Chanti idag och hon lossar otroligt med hår, suck! Vet inte HUR jag ska klara av att vara borta från min älsklingskisse i hela 6 dager. snyft. Samt att på utbildningarna vill dom att man inte ska ha så mkt telefonkontakt med yttervärden, för att man ska focusera inåt. Det blir böngryta & linssoppa, samt grönsaker under 6 dagar. För utrensning under kursen/utbildningen.

Veckans tänkvärda
Den som ställer många frågor ökar mångas visdom. Kinesiskt ordspråk

Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0