oviktigt vetande

Fortfarande ont i mitt huvud, strax jobb med massage. Lägger ut lite om horoskop... att tro eller förfasas...inte vet jag?

kinesiskt horoskop

Jag, enligt det kinesiska horoskopet: Tigrar är starka, nobla, oberoende och modiga, de är riktiga rebeller. De är lekfulla och romantiska, lite själviska och med kort stubin. Tigrar söker gärna uppmärksamhet. De är otåliga och får kickar av att ta risker och söker alltid spänning i livet.

Tigern har en svårmotsåndlig attraktion och är mycket generös och tar alltid rollen som beskyddare. Tigern frodas av uppmärksamhet och försöker dra fördel av de situationer den hamnar i. Tigern är en naturlig ledare och älskar att vara i centrum. Som rebell sätter den sig emot överheten och gör sig hörd om samhällets fel och brister, den ställer gärna till med protester. Även om man inte delar Tigerns åsikter så respekterar man dennes sätt att protestera.

Tigern är oerhört talangfull, på gott och ont, den är inte alltid ödmjuk och kan vara temperamentsfull. Tigern kan vara långsint och förlåter sällan en som sårat den. Men trots sina mindre bra sidor är Tigern kärleksfull och gillar att hjälpa till. Som älskare är Tigern passionerad och romantisk, men med en svartsjuk ådra. Tigrar är känslomänniskor och vill leva livet fullt ut.

 

Gubben min; Oxar är mjuka, fredsälskande och fysiskt mycket starka. De är konservativa, oberoende och respekterar andra för vad de är. De kan verka oromantiska men hyser mycket kärlek för ett fåtal utvalda. Oxar är envisa och tålmodiga, agerar efter övervägda beslut och gillar ej förändringar. Deras envishet får dem att verka buttra och tröga och de ber aldrig om hjälp, även det skulle behövas stundtals.

Oxar är extremt dedikerade och når framgång genom eget hårt arbete och tar inga genvägar. De tar sällan risker utan satsar på långsiktiga investeringar som är mer trygga. Oxar innehar ofta positioner som är ansvarsfyllda och de gräver lätt ned sig i sitt arbete. Ofta är de mycket bra ledare då de är lojala, trygga och förhastar sig inte i svårare situationer. Men Oxar är även temperamentsfulla och kan tappa humöret totalt och ta till våld om så krävs. Håll undan tills Oxen lugnat ner sig! Oxar glömmer heller sällan en tjänst eller en otjänst.

Oxen har även en mjukare sida och är mycket måna om familjen och sitt hem. Stabilitet och lojalitet är honnörsord i en relation. Oxar anses inte vara romantiska och har svårt att bemästra kärlekens spel. De är inte spontana och tar mycket lång tid på sig att skapa en intim relation, men väl där så är de för evigt trogna.

 

Passar vi ihop? Jag & gubben? När en Oxe och en Tvilling träffas måste de båda ta sig tid att förstå relationens dynamik och hur de bäst kan komma överens. De båda har mycket att erbjuda varandra och lära sig av relationen, men det kommer att krävas anpassning och ansträngning. Om relationen ska bli bra måste ägande Oxen lära sig att inte bara ge Tvillingen trygghet och närhet utan även den uppmärksamhet hon behöver. Tvillingen kan bli en mycket pålitlig och stabil partner.

Det bästa med relationen är den trygghet de kan ge varandra. Men för detta krävs att Oxen skapar möjlighet för Tvillingen att fritt ge den tryggheten. Så länge båda parter kommunicerar med varandra kan de uppleva en stabil och lycklig relation. slut.

Något jag vet, är att utan kommunikation dör även de bästa relationerna. Tur att jag ska på medveten kommunikations yoga kurs om en vecka =) kanske iaf kommunikationen från mitt håll kan växa och bli mer begriplig. Men lovar ju givetvis inget. Detta får tiden utvisa.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0