show å mat i piteå

Vi var på piteå havsbad i helgen, lördag till söndag. Vi hyrde ett familjerum så vi alla tre (jag, gubben & kim) kunde vara tillsammans. Det som är underligt med piteå havsbads priser är att Kim som skulle sova i bäddsoffan fick betala lika mkt som oss som fick säng. Dom hade glömt lämna en kudde åt Kim oxå, så jag fick "göra" en av det ena täcket som fanns extra. 1395 för show, buffé, övernattning, frukost samt bad är egentligen inte så dyrt. Men showen var väl ingen jätte succe, att spela luftgitarr på playback imponerade inte. Visst sjöng dom en del själva, men musiken var enbart playback. Å alla sjöng väl inte helt rent, lite för högt och en å annan tonmiss.

Maten, buffé var heller ingen "hit"! Det fanns dock en del att välja på, men potatisen var under all kritik. Sen är det ju mina smaklökar och min laktosintolerans som oxå spelar in och som jag inte kan skylla buffén på. Men, lite tråkig var den. Räkorna smkade just ingenting, kycklingspettet för starkt och det enda som var riktigt gott var fisken, men då fanns ingen potatis till. Då den potatis "gratäng" ich dom gjort inte var god, var mer som en janssons i utseende och smakade inte gott.

Efterrätt fanns det en del att välja på, så den var väl helt ok.

Dock det som gjorde helgen för min del var att vi hade så trevligt tillsammans. Visst försvann gubben å sonen mellan varven, vilket då inte var så kul, men i stort var det en mkt lyckad helg. Gubben som påstår att han inte kan dansa, kunde visst så. Han dansade med mig, för första ggn vilket höjde mitt humör massor. Även Kim dansade, vilket var kul.

Dagen efter var det hotellfrukost, inget att klaga på där. Åkte mot skellefteå runt 11.00 och var in på willys å handlade. Sen till Kims mor på kaffe/te och runt 13.30 åkte vi hemåt.
Katterna hade skött sig å blev jätteglada att få hem husse å matte.
Gjorde smörgåstårta till gubbens 50 års dag då jag kom hem.

Måndag. steg upp och yoga, åkte å köpte blommor från mig & syster till gubben som han fick då han steg upp 10.15. Idag måndag fyller han som sagt 50 år. Han fick även trisslotter av syrran och han fick Tors hammare i silver av mig. En rätt tung hammare, men enkel å jättefin. Blommor av grannarna, presentkort på frasses och nikotintuggummi av sin chefskollega med fam. Sms av vänner men ingen fler kom. så halva smörgåstårtan är kvar. Jättetrist.

Yoga på jobbet, först med barnen sen med kollegorna 17.30-18.30 och det funkade bra.

Idag tisdag och jag påbörjar nu massage för kollegorna.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling
Bilder kommer sen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0