snart sommar...

Idag, ska vara måttstocken för Juli;s väder enl gammal sed... eller... solen har ju iaf lyst, men det har blåst kallt, är det så kylig Juli blir, då blir det en depprimerande sommar.

Steg upp 06.15 idag, gjorde min yoga och är lite orolig för kursen/utbildningen i kommunikation. Varför, jo, när jag gick utbildningen till yogalärare och vi hade våra träffar mådde jag alltid så dåligt. Mycket rensas ju ut, men det hände alltid ngt på hemmaplan under de två år jag gick utbildningen. Så ja, jag är nervös och rent av lite rädd av flera anledningar. Inget kanske händer, jag kanske mår utmärkt och allt är frid å fröjd med mina nära å kära...
Men känslan finns där. Men jag ska vara positiv, se fram emot utbildningen å hoppas den ger mig många bra verktyg, helt enkelt.

Idag har dagen runnit på, utan några större händelser i mitt liv. Däremot fick min mor sin lägenhet som hon var å tittade på, vilket gladde henne. Hon var till Luleå och tittade, den första lägenheten hon varit å tittat på, å hon fick den. inte illa =) Nu ska bara papprena skrivas på och återsändas till Lulebo.

Nu ska jag strax i säng, är trött och fortfarande har jag känningar av huvudvärk =( vilket inte är ngt vidare. Men fredag imorrn, jag kan ju hoppas på en lugn helg. Med lite trädgårdsarbete å pyssel.

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0