snart kristihimmelsfärd

Idag är det Tisdag den 31:a maj. Oj, vad tiden går fort. Jag har resfeber/utbildningsnerver inför imorgn, DÅ jag ÅKER! Sen blir jag borta från 1-6 juni, det ni. Och ingen möjlighet att skriva er en rad. Men lovar att det blir mkt att berätta då jag återkommer.

Igår morse ringde min (borgångde) X-tra pappas dotter Carina (som inte är bortgången) Vi är ungefär i samma ålder, hon är bara två år äldre än mig själv. Iaf var hon upprörd, då min Mor fått vattenläcka och dom hade blivit lite osams. Jag tror iaf att jag lyckades få henne lugn och då lovade hon att hon skulle ta tag i saken, ang läckan å hantverkare. Det känns ju bra, för det är lite svårt att göra det för mig 26 mil bort.
Ringde henne idag å kolla så hennes hemförsäkring fanns, vilket den verkade göra. Tack å lov.

Igår hade jag yoga för alla barn på förskolan. Det gick jättebra, och var riktigt roligt. Tror även att barnen tyckte så. Hade först 5-6 åringarna, sen dom mindre 4-5 åringarna. Sen på kvällen höll jag yoga för personalen, det kom endast en kollega!! EN, av 16 st. Det är helt otroligt. För det är så synd att dom inte tar vara på möjligheten. Men det går inte att tvinga någon annan, man kan bara hoppas att det vänder å blir bättre.

Idag var det massage på e.m. Jag var hem på min rast, sen åkte jag till massage lokalen och masserade tre stycken. Det gick ju bra. Känner mig dock själv lite trött i kroppen. Det nya yoga passet är tufft & nu ska jag iväg på utbildning där vi kommer yoga 3 ggr/dag äta enbart vegetarisk utrensar kost, stiga upp 04 för att börja dagen med s.k saddhana. Så jag kommer nog att vara rätt så mör efter helgen.

Är dock orolig för min kisse, kommer att sakna henne ngt fruktansvärt. Både gubben å kissarna förståss, men allra mest min egen kisse. Utan att utesluta någon annan =) Jag hoppas gubben kan ta på henne kopplet om vädret tillåter å låta henne lufta sig lite. Åker han till stugan hoppas jag att han är hemma med djuren några timmar under dagarna. Men jag får väl lita på att han sköter om dom ordentligt.

Jag ska på utbildningen, som ska hållas i Virisen/Tärnaby å här är lite bilder från deras hemsida. Egna bilder från mig får ni då jag återkommer.



Utsikt över sjön


Bastun



Inne i en stuga



En av stugorna

Ljus, värme, Kram & tjingeling å jag är åter den 6-7 Juni





Tar med mig en sån här bild, så jag kan titta på min lilla gumma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0