2011-11-11

Idag är det skifte till the Aquarian Age  =Vattumannens tidsålder. Det finns många dimensioner i radikal förändring av denna tidsålder. Människor överallt pratar om det, gör förutsägelser eller avslöja den. Någon är av meningen att övergången blir som en katastrof eller slutet på världen, andra som en ny början, och ytterligare andra som en tid av osäkerhet och oförutsägbarhet.

Vår livsstil är att ändra sin känsla för tid, rum, släktskap och relevans.

Fem sutras för Vattumannens tidsålder av Yogi Bhajan
1. 1. Recognize that the other person is you.    Inse att den andra personen är du.
2. 2. There is a way through every block.        Det finns en väg genom alla block.
3. 3. When the time is on you, start, and the pressure will be off.           När tiden är på dig, börja, och trycket kommer att bli av.
4. 4. Understand through compassion or you will misunderstand the times.             Förstå genom medlidande eller du kommer missförstås genom tiden.
5. 5. Vibrate the Cosmos. Vibrera Kosmos. The Cosmos shall clear the path.           Kosmos ska bana väg.

To Aquarian Age till Vattumannens tidsålder

Själv trodde jag att detta datum skulle vara förknippat med ett giftemål i mitt eget liv. Men nej, det var inte så och det blev inte så. Dock är vattumannens tidsålder den tid av förändring, så kanske är det nästa år 2012-12-12 som är mitt datum?
Hade en förhoppning om att bli gift före jag fyllde 50 år, men då måste man vara två som vill =) Friaren lyser med sin frånvaro. Och till sommaren når jag åldern av 50 år. Vart tog åren vägen? Kan man ju fundera.

Karaktär Vattumannens tidsålder enl. Yogi Bhajan

• Intellekt är inte tillräckligt. Vi behöver en ny relation till intuition, känsla och instinkt.
• Information är inte tillräckligt. Inte heller är kunskap. Vi behöver visdom.
• Lärande är inte tillräckligt. Vi måste lära oss att lära.
• Komplexitet ökar liksom vårt behov av att hantera det.
• Detta är en ålder av paradox - mer global och mer individuell med färre gränser och mer krav på politisk separationer.
• Allt är snabbare och vi har mindre tid. Vi behöver mycket mer kärlek och enhet för vi har mer rädsla och enorm osäkerhet.
• Vi kräver en försoning och integrering av den andliga sidan av livet med den tekniska och materiella sidor - en andlig kondition för att känna av värden och mening.
• Varje åtgärd vi vidtar måste anses ekologiskt och globalt eftersom varje person påverkar, direkt eller indirekt, stora nätverk av människor och andra levande varelser och platser.
• Förändring och lärande är kontinuerlig och livslång. Vi måste upprätthålla mentala, emotionella och fysiska flexibilitet.
• Uthållighet och konstant prestanda är den gemensamma riktmärken för att bedöma alla människor och deras arbete, och behovet är att gå inåt och regenerera.


Ljus, värme, Kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0