Halvbra

Igår var det farsdag. Så vi bjöd svärfar på mat (helstekt fläskfilé, ungsbakade potatis med rotsaker, gorgonzolasås) och kaka med grädde till efterätt. Men inser att jag lagar mat för de icke gormegommar jag hade önskat =) Jag står å lagar mat och förbereder för att det ska bli så gott som möjligt, och så sitter både gubben å svärfar å öser över aioli från flaska... suck! säger jag bara.

Igår hade vi strömavbrott, det är lite mysigt oxå. Vi tände nästan alla värmeljus och det blir så fint inne. Kolsvart utanför fönstret och grannarna sitter med något ljus, å hos oss blir det väl bortåt 30 st vi hann tända. Mysigt faktiskt, så länge man slipper frysa.

Min förkylning är inte borta ännu, så idag måndag ska jag tillbaka på VC och se om det finns ngt att göra. Är yr och har huvudvärk, hostan är kvar, dock betydligt mildare men febern kommer å går.
Svärfar skulle hämta mig å skjutsa mig till VC idag.

Det har gått från -6 till + 0,5 grader ute. All den vackra frosten har försvunnit. Men det är bra, gör inget om snön väntar lite =) i fjol fick vi den redan runt 9-10 oktober. så jag glädjer mig för var dag vi får vänta på snön.

Robert fyllde 25 år i Lördags =) Han fick lite presenter. Han fick en bordsgrill för 4 mackor av sin pappa å ett set med skruvmejslar =) han e så go, min son. Han blir så glad för allt han får. Mitt paket skulle han hämta idag, då han inte hunnit ta ut det i fredags, å på lördag var det stängt. Konstigt att dom har utlämningsställe på en järnaffär å inte på ica som har öppet bättre tider?! Ja,ja. Han får ett par kängor av mig, vilket han önskat sig samt at han fick ngt praktiskt för en vecka sen =) så jag tror nog han ändå blir nöjd.

Min helg har gått till att ligga å vila, dötrist med andra ord. Men vad gör man då man e krasslig? Hoppas att man snart e frisk, det ligger man å önskar sig.


Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0