utbjuden

Idag e det fredag, ledigt. Så vi sov lite längre, själv för att jag är ganska förkyld och hostar ngt grymt. Det låter lustigt i min andning, aningen rossligt. Jag steg upp 8.30 och kissarna steg genast upp med mig, konstigt att dom inget väsen gjort? De brukar inte sova så lungt då klockan tickat över 06.00
Iaf fick dom sig lite i magen å Mango ville som vanligt genast ut efter maten.

Vi åkte till huset runt 11.00 efter att jag pratat lite med Mor i telefon. Vi spelar ju DD på V.75 så jag fick veta vilka hästar vi skulle spela på. Sen lite prat om ditt å datt.

Vi åkte först till Granns (järnaffär) här i Arjeplog och köpte panel till mitt yogarum, blir nog bra =) Jag köpte även tapet till gästrummet. Har haft lite tapetångest, helt enkelt varit lite läss att leta tapeter. Men jag hittade tre jag gillade, gubben fick tycka till så vi valde en av dessa till gästrummet. Samt att jag valde en tapet jag måste ha till yogarummet oxå, för att taket är inte helt rakt, så då blir det inte fint med panel på två väggar. Till gästrummet blev det en ljus tapet, samt en brun enfärgad. Så det blir även där två olika tapeter. Så nu har vi det i alla rum =) blev bara så...

Idag blev hela förrådet målat, gubben å svärfar började sätta upp lite panel och höll på lite på sin kant. Ca 15.30 åkte vi hem och duschade, klädde upp oss lite, vilket inte hör till vår vardag precis. Den består mest av myskläder eller målarkläder =) Men det är trevligt ibland att måla sig och ta fram något annat ur garderoben än munkjackor å mysbyxor.

Sen skulle vi ju ut å äta med svärfar, blev ju lixom utbjuden av gubben och eftersom svärfar hjälpt oss otroligt mkt tyckte vi det var rätt att bjuda med även honom. Vi fick skjuts idag av gubbens arb.kollega... så slapp jag köra idag. Vi skulle gå på Harrys, så vi åkte dit, men där hade dom stängt för säsongen? Men skulle öppna igen om två veckor. Så då pkte vi till Hornavans hotell och kollade om det var öppet, men nä... Då tyckte svärfar att vi åker till pizzan...Suck! tänkte jag. Men dit begav vi oss, miljön är helt ok där, men var skeptisk till att äta pizza när jag var sugen på ngt gott. Men glatt överaskad blev jag då dom hade röding på planka, entrecote åt gubben å svärfar =) Vilket var det vi beställde.

Det var riktigt gott och vi blev mkt mätta å belåtna. Gubben bjöd idag =) han e bra snäll ibland (ganska ofta faktiskt) Vi åkte hem efter att ha suttit och pratat ett tag, då det var lugnt på pizzerina. Här i Arjeplog har dom inte riktigt förstått att hallowen är den 31 okt inte på all helgona helgen. Men, men... Iaf ska dom ha ungdomsdiscko med hallowen tema i helgen.

Igår såg vi filmen om spartacus, slaven som gjorde uppror i Rom under romartiden. Filmen var riktigt bra. Tyvärr var inte tv serien lika bra, för mkt dataanimering. Det vart helt enkelt inte bra. Tyvärr läste jag att TV-stjärnan Andy W som spelade spartacus avled i sept 2011 efter en tids sjukdom (canser) i hemstad Sydney, Australien och blev endast 39 år gammal. Han såg riktigt bra ut och det är ju fruktansvärt att gå bort i så unga år.

Hedrar honom med en bild:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0