Torrt eller blött

Torrt eller blött Kan ha en vidunderlig skillnad. Idag låg jag länge eftersom natten varit lite tuff, kroppsligen. knäet har värkt som attan och så har jag haft en smärta på höger sida, antar att det är de där gallstenarna som gör att halva höger sida kändes smärtsam halva natten. Tror dock inte det var ett gallstensanfall, men ont hade jag. Så efter några värktabletter å gett kissarna mat somnade jag framåt morgontimmarna.

Kl 09.00 ringde det en maj-britt som vi inte känner och väckte oss. Suck! Men vi lurade till en stund till och runt 10 steg jag upp. Det är jättelänge sedan jag låg så länge. Men benet/knäet har värkt hela dagen idag. Men iaf för att förtälja er att då vi steg upp var hela Arjeplog klätt i helvitt. Japp den kalla, vita, blöta och ibland ganska vackra vinterskruden har lagt sig på marken. Inte en endaste torr fläck.

Chanti fick går ut på altanen, nu var det ju länge sedan snön låg på marken, så jag vet knappt om hon minns den =) men tassarna vart kalla å blöta då hon gick på det där vita, så hon häll sig på de mera bara partierna. Sen har lilla fröken hjälpt mig att packa =) inte alltid kul att ha henne närvarande, men...hon är en glad, nyfiken kisse med stor portion av viljan att vara i händelsernas centrum.



Chanti idag, snön ligger vit på marken



Bilden tagen runt 12.00 idag




Chanti hittade lite snöfria fläckar under sommarmöblerna som står kvar på altanen.



Även Mango är ute å får sig lite frisk luft =) den snyggingen!

Igår fick jag veta att min mor tydligen gett bort samma tavla två ggr. Jag fick en tavla av henne sist jag var i Luleå å hjälpte henne, vilket jag vart jätteglad för. Den tavlan jag fick är en tavla som hon haft hängande i köket i hennes hus. Jag har alltid tyckt om den, men har väl inte velat vara för på och fråga om jag kunde få tavlan. Men blev så jätteglad då jag fick den. Men i går fick jag veta att hon tydligen redan hade lovat den åt min syster, som nu undrade vart tavlan tagit vägen?? Min mor börjar verkligen bli glömsk... antar jag. Men det är bara att ta tillbaka tavlan till Luleå, så min syster får den då hon tydligen blivit lovad den före jag fick den =) sånt e livet.



Mor hemma i sitt hemtrevliga nya vardagsrum



Tavlans motiv var en hink, en väldigt enkel men fin tavla.

Här kommer lite fler bilder på några möbler jag blev intresserad av då jag sist var i Luleå.



En sittbänk till hallen önskar jag mig



Ett sidbord att ha i hallen när man kommer in å behöver lägga ifrån sig sina nycklar å dyl.



Hittade även på K-rauta dessa fina vattenkannor...fiiina

Idag har jag packat ner kläder och tömt tre garderober och vi har hämtat ner allt från vinden, så det nu är i garaget.



Chanti har hoppat i kartongen jag håller på att packa in i, hon kände ett behov av att kolla in sladdarna lite extra noga =)



Rätt många påsar blev packade idag, trots ont i knä.



Mango myser i sin husses famn.

Jag hann även bädda rent i sängen idag och vi lyxade oss, eller vi syndade och for å köpte en pizza, då jag inte kände för att laga mat idag.

Har surrat med min syster i telefonen i en timme å då passade gubben på att surra med systerns sambo lika länge =)

Nu lite tv soffa å hoppas vi kan se en film. Igår såg jag filmen om Jane Eyre, den nyaste.
Handling; Efter att ha vuxit upp på ett hem för föräldralösa barn hamnar Jane Eyre som guvernant hos den mystiske Mr. Rochester. På hans isolerade och imponerande egendom fascineras hon av den tungsinte ägaren som snart har vunnit hennes hjärta. Men allt är inte som det ser ut att vara på det hedomgärdade Thornfield. Här döljer sig mörka hemligheter och det viskas om sedan länge begravda svek. För att Jane ska kunna finna lyckan hos sin älskade krävs all hennes viljestyrka, allt hennes mod – och inte minst en brinnande kärlek.
Skådespelare: Michael Fassbender, Jamie Bell, Mia Wasikowska

MEN, jag fick inte se slutet!!!!! Typiskt. Den var dock jättebra, om man gillar denna typ av film. Min sambo var inte ett dugg imponerad. Men jag älskar dessa typer av film.




Ljus, värme, kram & Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0