Spännande röstning =) & IBS tankar

Så kul att ni skrivit en rad och röstar, väntar väl ytterligare ngn dag innan det stora avslöjandet sker. För er som inte förstår vad jag nu skriver om, läs "miss you jay" inlägget och skriv en rad om tapeterna som är på sidan.
Linda; Ja, dom vart lite snarlika dom jag lagt in förut men inte samma. Som du skriver, är inte helt lätt att se färgerna och ge dom rättvisa, då bilderna är tagna med mobilkameran och det blev blänk mm. Men på et hum, ser man hur de ser ut.

Kökstapeten hoppas jag naturligtvis ska bli bra, då jag aldrig förr i mitt liv köpt/beställt (det blir väl i husbyggsbudgeten det läggs in) Såna svin DYRA tapeter. Men eftersom jag vill att tapeten ska vara ljus, med innehåll av grått som köksluckor å spalje ska vara och rostrött som det ska finnas i mosaikenväggen mellan köksskåp och bänkskiva. Så då är det ju bara att hoppas på ett gott resultat. Alla som är nyfikna får givetvis komma på besök och sen se det färdiga resultatet. =)

Idag är jag snuvig, täbbt i näsan, hostar och halsont, samt en tung huvudvärk som legat i bra länge nu. Men är hemma från jobbet idag för att ev. hinna kurera mig innan fredag och Luleå flytt beök... får väl se vad jag orkar flytta, men vill iaf träffa syster å bror som kommer imorgon från Halland å ska hjälpa till med den stora flytten.

Har väldigt ont i magen idag efter gårdagens besök hos doktorn. Ska inte dom vara snälla? eller gillar dom tanken på att skicka hem patienter å veta att imorgon, då lär den stackarn känna av den här undersökningen, minsann. Å inget berätta att jag ev. skulle må dåligt...suck. Men, har varit upp några ggr inatt, ätit magmedicin, snuttat på halstabletter och hämtat huvudvärkspiller, om vart annat.

VEM DOG i vårat kök? Vi har en underlig doft i köket, så vi misstänker att ngt dött där. Dvs en av Mangos "vänner" som han ibland bär in då vi inte är hemma, kanske har smitit och gömt sig någonstans å nu luktar det....
Har rensat ut allt i sopskåpet och försökt kika där, men ser inget. Kan ju dock vara så han har smitit under kylen, å där ser jag ingenting pga mörkret å viss dammansamling som brukar gona till sig i såna utrymmen.
Men då jag t.om i morse kände den avskyvärda doften, TROTS täppt näsa, så måste det vara ngt iaf???

Jag har som sagt inte sovit speciellt mkt inatt, av olika anledningar. Men har å andra sidan inte sovit gott på ganska länge nu. Inte för att det egentligen spelar någon större roll om jag får en diagnos som IBS, förutom att det kan vara bra att veta vad det är. Så finns ju i stort sett inga botemedel. Jag äter redan så begränsat som jag kan. Förutom då jag blir så läss som i helgen, då åt jag kycklingrulle på fredag, och även lite godis i helgen.

Jag får ett sånt "fross" begär. HAR dock inte frossat, men det ligger där och lurar. Nu vet jag ju oxå att det kostar kroppsligt ganska mkt att frossa, dvs jag mår riktigt, riktigt dåligt och det kommer ändå upp igen. Så det är ju meningslöst att frossa. Bättre att försöka njuta lite grann och kanske slippa magens upprördhet, å få behålla det nere. Men å andra sidan verkar det vara till å från hur jag får behålla ngt eller ej. Oavsett om jag bara vill juta eller om jag låter djävulen spela fritt i hjärnan å släpper lös ett frosseri. Det var faktiskt rätt länge sedan jag hade ett sånt här begär, kan ju vara att jag inte har släpptlös den där röd-svarta typen på axeln på mkt länge. Har ju mått dåligt ändå, så att säga.

Frossriet handlar ju mest om olösta känslosvall som jag inte kan ta på eller får bukt med.
Tex; Forskning och klinisk erfarenhet har visat och visar att viktproblem mycket sällan är uttryck för en kroppslig sjukdom. Viktproblem uttrycker ett kompliceras samspel mellan mat, kropp och själ.

Ljus, värme, Kramelikramiz & tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0