Superduper...

Idag började jag 07.00, så jag steg upp som vanligt runt 06.00 och idag gjorde jag ingen morgonyoga. Skjutsade gubben till jobbet för att han ska ha jour och jag gärna tog bilen idag. Så jag var på jobbet 06.45 vilket inte är så vanligt, att jag är där en 15 min före start. Brukar komma precis då jag börjar =)

Dagen var grå och regntung första timmarna av dagen, slutade egentligen 10.45 men blev fördröjd 15 min, vilket gjorde att hela fortsättningen av dagen blev aningen fördröjd vilket skapar en viss stress då tiden är så tajt lagd. Iaf kom jag mig hem, käkade rester från igår, korvstroganoff gjord på soyakorv och ris, & sallad. jättegott.
Telefonen ringde och det var sonen som ville prata, han mår inget vidare och livet är uppåner för honom just nu. Han mådde riktigt dåligt och jag är riktigt orolig, skulle helst vilja ha hem honom då han mår som han gör.
Pratde även med andra personer som rör sonen och tiden tickade iväg våldsamt snabbt. Försenad slängde jag mig i bilen och skulle åka och ge massage.

Kom fram, och insåg att nycklarna var hemma! Skit!!!! men ringde vaktmästaren som efter ca 6-8 min kom å låste upp, då min kollega redan stod och väntade utanför dörren. Som tur var, så var det en annan av mina kollegor än den som skrivit upp sig, en mildare variant av person helt enkelt, kanske med lite större förståelse än den som egentligen skulle ha kommit. Men hon hade fått förhinder, så hon hade gett tiden till en annan. Nog om det. Iaf vart det inte lika jobbigt för mig, att jag var lite sen.

Jag gav två massager innan jag sen skyndade iväg och hade barnyoga för 4-åringar. Jättekul, dom var många idag =) funkar bra, trots att dom blir uppspelta och lite höljudda.

Sen hem och fixa pengar till sonen och sen iväg å titta på tapeter. Fanns väl inga som föll direkt i smaken. Så vi har nu beställt via nätet, tapeter för 6000kr, pust. Men det är till vardagsrum, hall, & sovrum . Vi ska ha en bård till sovrummet, men hoppas få lite hjälp där av min brorsdotter i Göteborg =) får se vad hon kan göra. Det går väl antagligen att beställa den, om hon inte kan. Men dom tog en skyhög frakt för en liten rulle bård. Å bården i sig var ju ganska dyr, men gubben vill gärna ha den. Och jag tror det blir bra iaf.

Har tittat på superstar, och min favorit André Myhrer (slalomåkaren) vann...Jippi, å grattis till honom även om han inte läser min blogg, så sänder jag ett grattis mentalt.

Annars är livet precis så stressigt som jag önskar att det inte var. Min huvudvärk är konstant närvarande, trots spikmatta och meditationer. Men hoppas ändå att det ska bli bättre.

Gubben är å petar på min yogalokal. Tycker det är onödigt att ha en "sån", ett tomt rum bara, enl. honom. Han tror inte jag får några yoga/massage kunder, hmmm...det känns ju inge vidare att inte ha hans stöd och lite uppmuntran. Hade ju känts trevligt. Jag ser fram emot att få min lokal färdig, att få ha en aldeles egen yogalokal är min dröm. Om det sen inte kommer några, så har jag iaf fått prova och om jag ber universum om kunder, kanske någon iaf kommer. Jag hoppas, hoppas =)

Nu är det dags att krypa isäng, men ett recept och ett litet tänkvärt ska jag oxå bjuda på.

Höst/Vintersoppa med örter, 4 personer
500 g vitkål
300 g morötter
5 medelstora potatisar
1 knippa persilja
1 tsk torkad mejram
6 kryddpepparkorn
1 lagerblad
1 1/2 liter svag hönsbuljong
1 mager valfri korv ca 100 g/person
Gör så här:
Skala morötterna och potatisen och ansa kålen. Skär allt i tvåcentimeterskuber. Hacka persiljan. Lägg alla ingredienser utom persiljan i en gryta, koka upp och sjud på ganska svag värme i ca 25 minuter utan lock. Skär korven i bitar eller skivor och lägg den i grytan. Koka några minuter. Strö över persiljan. Servera ett rågbröd till soppan! GOTT!

Dagens tänkvärda (lika mkt åt mig själv, denna)

 

Varje motgång och varje misslyckande bär inom sig fröet till en lika stor eller större framgång


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0