fördel semester

Att vara borta, på en annan plats där jag inte kan varken laga mat eller annat vardagligt är/var väldigt avkopplande. Det enda vi bekymmrade oss över var, vad ska vi göra? och äta i dag? =)
Det var väldigt avkopplande. Att vistas med familjen (systrar, Mor och svägerska) var oxå mkt trevligt.
Trots våra olikheter gick allt smidigt och vårat mål samt prioritering gällande vistelsen var ju att umgås med Mor som fyllt 80 år.
Synd att det var så lite sol, så speciellt brun vart ju ingen av oss. Hade varit trevligt att komma hem med en riktig solbränna... hm

Under tisdagen firade vi även Lena som fyllt 50 år. Vi gav henne ett armband, som hon själv prutade på. Hon tyckte det var för dyrt, så hon ville inte köpa det. Passade oss utmärkt. Vi kunde ge henne ngt som hon verkligen ville ha, och hon blev både paff och glad. Å skrev henne en vers oxå. Jättetrevligt.

Så semester i sig var väldigt skönt. Kruxet nu MÅNDAG är att hitta igen alla mina saker för jobbet. Massage grejjer och skivor för yogan, kläder och oljor. Så nu är det bara att sätta igång att leta.

Igår kväll tog jag ett skönt bubbelbad, åhhh så gött det var. Tittade på lite som gubben spelat in åt mig och mest njöt i soffan.
Nackdelen dock med semester är att jag gått upp igen 1,5 kg. otroligt irriterande, men inte konstigt med den kost jag ätit i Tunisien. Fet mat som pizzor, pommesfrites...suck!
Nya friska tag nu iaf.

Nu tillbaka i vardagen och det ska bli trevligt och roligt att träffa barnen igen =)


Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0