forskarna, har de rätt?

Forskarna vid University of wisconsin-La, crosse, Usa tror inte att "toningsskor" har någon bevisad effekt. De har funnit att skodonen INTE får dig att träna mer intensivt, du bränner INTE fler kalorier ej mheller att du ökar din muskelstyrka. Så låt dig inte LURAS av att du blir lite mer öm i benen -det är bara ovana rörelser, så snart du tränat några ggr är den ömheten över. Alltså enl forskarna kan du skippa att köpa super dyra TONINGsSkor!Reklamen; Body Train och skorna ska på två olika sätt öka muskelaktiviteten i både fram- och baksida av benen. Precis som andra toningskor är sulan väldigt mjuk vilket ger en medveten instabilitet. Hjärnans reaktion på denna instabilitet är att snabbt spänna ben- och fotmuskler och på så sätt ökas muskelaktiviteten.


Öka hellre farten då du är ute och tränar. Lägger du på tre 20-minuters högintensiva jogginrundor eller powerwalks utöver sina vanliga promenader varje vecka i snitt tappar du ca 5 cm runt midjan på en 4-månaders period.

Det finns en yoga övning som är effektiv för dig som vill ha det där lilla extra, för magen.

Båten;
Sitt på golvet med böjda ben. En djup och välgörande övning för att stärka musklerna i höftbenen. Båtposen kräver att du balanserar dina sittben och ändben.

Bilda en rät vinkel med överkroppen och låren. Håll armarna parallella med golvet och benen raka. Sträck upp i ryggen, skjut fram bröstbenet och dra bak axlarna. Fötterna ska vara ovanför huvudet. Inte i höjd med ögonen. Fokusera på andningen och andas lugnt genom näsan. Stanna i ställningen 15-60 sek. Prova på, och du får känna att denna pose är effektiv.

 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0