liten Premiär

Idag flödar solen över Arjeplog. Vaknade kl. 07.00 med huvudvärk. Gick upp och tog en tablett, masserade nacken med tigerbalsam för att bli av med spänningar och la mig på sängen för att låta det värsta sjunka undan. Efter en 45 min klev jag upp, kändes bättre. Åt mig en frukost på hallon/blåbärs yogurt med fiber bran och orgonal bran flakes blandat, lite nötter. Gott! Sen plockade jag ihop lite grejjer för att cykla iväg till svärfar.

Där tog jag in post. syster ringde då jag var där, vi pratade i säkert 45 min =) ibland flyger bara tiden iväg.
Hem igen, letade fram lite soyakorv och korvbröd, försöker få liv i den trötta gubben och det går sisådär. Kokar mig lite ägg för att äta på en macka, då jag hoppas vi kan ta en sväng till stugan och njuta av det fina vädret...Om nu halvan kan kliva upp ngn gång.

I veckan fick jag ha massage premiär i nya lokalen =) Trevligt. Jag ska ju ha lite verksamhet på sidan av jobbet, men jag kommer inte att kunna ha så mkt ännu, blir tungt. Men roligt att få ha en massage premiär där.
ca 30 min innan min kund kommer upptäcker jag att det droppar vatten från taket i yoga/massage rummet. Hjälp! Hämtade sambon och han suckade tungt. -Nej, jag som hoppades att det inte skulle vara läkage sa han trött. Så det blev att hämta en hink och lyssna på takdropp under massagen, kändes aningen skumt. Tog bort lite av glädjen kan jag erkänna. Men, det får ju åtgärdas i sommar, och hursomhelst kan man ju inte ha läckande tak.

Övrigt i veckan fick jag veta att det blir en del förändringar igen på jobbet =) Och min tjänst ska vara mer tillgänglig för hela kommunens personal. Sen vilken avdelning jag hamnar på de resterande 50% vet jag inte ännu.

Kanske att Chanti får följa en stund till stugan, får se. Först måste ju mannen stiga upp från sängen...idag. =) lite trötter kan jag tänka. Han ångbastade igår och så fick han en ryggmassage av mig, så han mådde som en prins sa han =)

Nu är det bara att hålla tummarna för syster och systerdotter som inte har det så lätt just nu. Mor skulle visst in och operera starr på måndag, valborg...konstig dag kan jag tycka.
Kanske blir det att elda i år, majbrasan? hm

Dagens tanke.

"VAR GLAD ATT DU ÄR
SÅ BRA SOM DU ÄR!"

Köpte mig en ny tidning igår, om LCHF. Tidningen var helt ok. Men jag skulle inte kunna äta just den kosten, då man ska utesluta så mkt som jag äter. Eftersom jag inte äter kött. Men många bra recept fanns det, som jag mkt väl tror jag kommer att testa.


Dagens Recept/ Ugnsbakad lax, 4 pers
 


2 1/2 kg laxfilè
ca 10 dl grovt havssalt
1 1/2 dl olja
1 1/2 dl pressad citronjuice
1 msk dijonsenap
citronpeppar
2 dl hackad dill
1 dl hackad gräslök
citronklyftor att dekorera med

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Täck en ugnsplåt med ett cirka 1 cm-tjockt lager havssalt. Lägg fiskfiléerna med skinnsidan ner på saltbädden.
3. Rör ihop olja, citronjuice, senap, och citronpeppar. Blanda i dill och gräslök. Fördela kryddblandningen över laxen. Tillaga mitt i ugnen i ca 25 minuter.
4. Servera med citronklyftor och färska örter, färskpotatis
5. Blanda gräddfil med klippt gräslök, peppar.


The List!

Kan nog tycka att jag redan svarat på dessa frågor...

  • Vilka är dina största drömmar och mål?   svar; Starta eget med friskvård och hälsa/Yoga butik
  •  

  • Vad vill du uppnå med ditt liv?                Svar; Må bra, finna min väg i livet och få svar på mina inre frågor
  •  

  • Vilka erfarenheter vill du ha nått?           Svar; Svårare fråga, men att få vara med om att bygga upp min egna verksamhet, lära mig hur och vad som behövs, lära av mina egna misstag och vad jag lyckats med.
  •  

  • Finns det någon speciell upplevelse du drömmer om att få vara med om?    Svar;En aktiv mötesplats, där jag vet att jag deltagit till en förändring och lyckats
  •  

  • Vilka aktiviteter skulle du vilja pröva?    Svar; vet ej... Är inte de övriga frågorna svar nog?
  •  

  • Vilka kunskaper skulle du vilja ha?      Svar; oj, jag vill ha massor av kunskap om människor och livet, att få möjlighet att hjälpa människor och lära mig hur det ska gå till. Vill dock inte bli psykolog för det. =)
  •  


    Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0