3982

 
3982 gr vägde min son då han föddes 1986... i helgen har jag haft magsjuka, och på vågen visade att jag tappat vatten och "innehåll" från kroppen motsvarande en bebis =) -4 kg...
 
På söndag natt startade den värsta magsjukan jag haft på mkt länge. Var 20-30 min var jag på toa och inte för att gå in på detaljer tömde jag kroppen från alla håll =D mysig, näää.
 
Vi var i Luleå, så att bli sjuk på bortaplan, om än D är hos Mor så käns det inget vidare. Jag var helt sjuk slut, men sambo ville gärna åka hem, så det var bara att rusta sig med hink och kudde och sätta sig i bilen och åka hemåt vid 15 på söndag, spydde några ggr och guuuud vad underbart att få komma hem efter tre timmars bilfärd. Stupade i säng 18.30, var upp några ggr ytterligare på toa innan jag däckade för natten med sprängande huvudvärk och en mkt mör kropp.
 
Idag steg jag upp för ca 30 min sen, är som en gammal tant, darrig på benen och en ihållande huvudvärk. Kroppen behöver vätska nu, så nu är det bara att återhämta krafterna, puh.
 
Hade ju tänkt hinna massor i Luleå, julhandla och träffa släkt. Men inte många som man varken orkar hälsa på eller som vill träffa mig med magsjuka ... :( Så det blev lite julfirande på lördag, och ingenting på söndag mer än toavistelse och sängläge.
 
Hur ska jag nu få tag på mat till jul, sånt som inte finns i Arjeplog då jag inte äter kött. suck! Får hoppas att sonen kan handla med sig lite innan han kommer.
 
Nä, nu vila... oj vad lite ork jag har... pust, sängen here i come...
 
Mer uppdatering kommer senare, då jag är piggare
 
 
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0