Ivriga insikter

Idag var det utbildning, ½dag. Var jätte bra som vanligt. Inspirerade gick vi tillbaka efter lunch och jag å kollegan S, satte igån då barnen gick hem en efter en och städade. Vi pratade om förbättringar och hur vi skulle åstadkomma detta. Men mer tanke behövs.
 
Hade sista prova på yogan idag, kändes så bra och de som kom var inspirerade att komma på längre yogakurs efter nyår. Så jag får nog sätta upp en liten grupp och hoppas dom kommer.
 
Annars har vi haft en lugn kväll, hämtade ett paket idag på Kalles kiosk som jag väntat på. Väntar på ännu ett från ayur veda, har en salva jag tänkt ge Mor i julklapp mot torrsprickorna hon alltid får vintertid.
 
Övrigt är livet lungt och inget speciellt i görningen. Torsdag få jag åka och handla, ska göra revbenspjäll och ta med till Luleå så Mor slipper göra allt i helgen då vi ska dit och ha lite julafton för jul.
 
 
Nu strax dags att bädda ner sig under täcket och ladda energi för imorgon. Vi har en inskolning som ska komma på besök, alltid kul att träffa nya små kottar.
 
 
Min Chanti är på bild på NSD, (Norrlänska socialdemokraterna) årets julkatt =) Motståndet är tufft och bilden är inte den bästa. Men jag kom bara på att jag skulle skicka in en. Kolla där, får ni se. Hon sover på databordet med huvudet på tangentbordet.
 
 
 
En bild på min vackra =)
 
 
Och på goa storebror, den keliga av de två
 
 
Vilar huvudet på stegen i klösträdet...myyysigt... =D
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0