julmedjobbetmys

Idag torsdag ska vi ha lite jul sammankomst med jobbet. Vi ska käka och umgås i kåtan, som eldas varm, å vi lagar mat över öppen eld.
 
Den är 25 kvm stor och vi kommer att rymmas gott å väl.
 
Vi kommer att steka kyckling och souvas, stekt potatis, sallad och lite glögg å pepparkakor samt en julklapp på 50 kr till vardera.
 
Övrigt har veckan tickat på. Jag hade yoga för tre på tisdag i min lilla lokal och fyra är bokade till nästa tisdag.
Större delen av yoggruppen på jobbet har tyvärr droppat av. Så det blir en sista gång till före jul nästa vecka sen får det vara.
 
Sambon var borta tisdag till onsdag, hade köpt spelfotöljer för att kunna sitta och spela Xbox i. Dom var blå, just nu i yoga rummet, där dom inte ryms. Dom får väl flyttas vid yoga, massage pass.
 
Har haft hårbestyr. Klippte mig sist jag var till Luleå då min syster fyllde år, 16 nov. Då gjorde frissan luggen lite extra, färgade den mörkt röd. Tyvärr syntes det ju inte så mkt så helgen som var gjorde jag slingor, tyvärr bidde då håret dvs slingor och lugg ganska oranga.
 
Fick ha detta på jobbet mån-ons, så igår färgade jag allt rött igen. Allt jobb förgäves, suck!
 
Det är tungt att cykla till jobbet. inte som på sommaren då man kan rulla lite då man blir trött. Att cykla på vintern, här uppe där vi har vinterföre är det motstånd precis hela vägen, Pust. Men det är ju bra för kroppen.
 
Sen har vi ju rätt många kallgrader nu, som ligger på minus 21-25 grader . Det är jobbigt, för jag klär mig mot kylan, men när man motionerar dvs cyklar blir jag genomsvettig av alla varma kläder =D Men svett är ju oxå bra för förbränningen.
 
Nu ska jag slappa lite innan jag åker på julkul med jobbet å kollegorna.
 
 
Chanti min vackra har somnat på mattes dataväska.
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0