Orginellt eller vardag?

Inte så mkt händelser, men igår var det Lucia och barnen sjöng (mumlade) luciasånger för föräldrarna på förskolan.
 
Jag kan dock känna att -Varför har vi Lucia med de minsta barnen? För vems skull är det? Barnen blir mestadels stressade, och sen ska de stå och bli uttittade, fotade å samtidigt ska dom försöka prestera lite sånger för alla människor som sitter å tittar på dom.
Jag önskar att man kunde vänta med Lucia tåg till dom iaf fyllt 4 år, och kan sjunga samt möjligen vill sjunga. Barnen kan ju visst klä sig i tomtedräkter och luciaklänningar mm, men borde det inte vara bättre att barnen blev lussad för av de större barnen som kunde gå runt i huset på förskolan. Sen har man ändå kvar myset med fika mm.
 
Ja, vad vet jag? jobbar ju bara med barnen... Ser väl att det inte är allt för lyckat med detta framträdande som vi vill att barnen ska genomföra. Önskar det blir ändring.
Kanske är det redan här barnen får uppleva skräck för presentationer längre fram i tiden =D
Men vi har alla olika åsikter, en del av förskollärarna vill att vi ska ha det så, så alla får vara med...
 
Vi hade iaf trevligt då barnen var klar å vi fikade mm
Det är trevligt att föräldrar kommer på förskolan, både barn och vi som jobbar tycker det är bra. Synd att det oftast bara är enstaka gånger om året, exp till Lucia som så många samlas.
 
Idag har dagen flytigt på, haft massage för kollegor, och lite barngrupp. Kom hem och var sjukt trött, la mig på soffan och låg där 1,5 timme...utslagen.
Steg sen upp och tog tag i disken som stod kvar på bänken sen igår, skalade potatis, gjorde iordning torsk i ugn och råstekte potatisen, till hade jag rårivna morötter. Blev gott. Trots att middagen blev lite sen, men ändå före 18.00 =)
Om jag haft en husligare sambo kanske han kunnat fixa lite mat, men... nu tycker han inte detta är hans bästa sida.
Sambon har haft sovmorgon å varit ledig idag. Men han hade kört snöslunga, så gården var skottad.
 
Tvättade en tvätt och sen lastade jag julklapparna i bilen som vi ska ha med imorgon. Vet inte om vi behöver packa så mkt, vi stannar enbart i Luleå över natten. Åker hem söndag.
 
Ikväll tittade vi på lite film, vilda western... Dawn Rider
Handling: John jagar sin fars mördare genom Amerika och med en falsk guldtransport lurar han fram den förhårdade gangstern för att äntligen få sin hämnd. Men när de står öga mot öga visar det sig att mannen är bror till Alice – kvinnan John älskar. Hon ber honom att inte utkräva hämnd men att de två ska kollidera har varit förutbestämt sedan Johns far drog sitt sista andetag. med Skådisarna; Christian Slater, Jill Hennessy, Donald Sutherland
 
Den var helt ok, bra med lite nya western filmer.
 
 
Dagens Tänkvärda
Det du vill att andra ska göra mot dig - gör det själv
okänd
 
 
Mango å chanti busar med påsen som stod på golvet =D
 
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0