Ung...gothic?

Om jag var ung och med en figur som man vanligtvis har då man fortfarande är ung =) Så skulle jag varit modigare.
Om jag haft modet som ung, då hade jag klätt mig i klänningar som jag idag tycker är både roliga och läckra.
 
Tyvärr ser jag inte en ung kvinna längre i spegeln, ingen annan ser henne heller utan en kvinna på 50 år på nacken. En kvinna i min ålder kan inte ha de kläder som jag önskar jag hade haft modet att ha som ung.
 
Idag är tjejjer mer kvinnliga och kan vara mycket mer modiga och ta ut modesvängarna på ett mkt vidare sätt.
 
Ok, visst menar jag att jag kan ha klänning... men jag pratar om ett helt annat mode som inte ens fanns då jag var ung och född på 60 talet, kvinnlig frihet, strunta i kvinnligheten och var som grabbarna. =)
Jo, jag var ung och jag var en pojkflicka som gärna klättrade i träd, lekte indianer, och var inte ngn squaw utan oftast indianhövding eller revolverman =)
 
Sällan har jag haft klänning, och när jag väl har det så känner jag mig oftast lite vilsen. Men tänk om jag hade fått ha vissa kläder då jag var ung...åhhh, vad jag tycker dagens mode är modigt och djärvt, rent av sexigare än något annat. Men jag lovar, jag ska inte klämma mig ner i någon, men jag ska beundra och titta på avstånd.
 
Vad tusan pratar jag om för klänningar, kläder nu då??
 
Här får ni en glimt av mina önskekläder och önskar att det fanns kläder för gamla tanter oxå...
 
 
 
Hur i hela friden kan jag ens komma på att Gothic cloathing är mina favoriter??
Har ju en son som introducerade modet, genom att själv ha det under en tid. Nu vet jag inte om han längre är inne på Gothic kläder, men plaggen är definitivt lekfulla i mina ögon.
 
Visst vet jag att det finns äldre kvinnor som har dessa kläder, men ofta är det kvinnor som kanske håller på med lite udda saker i livet, och sen har jag inte sett en enda kvinna som är äldre som jag tycker passar i modet =/ visst har jag fördomar där, men jag har iaf inte modet att klä mig i gothic kläder hur mkt jag än önskar.
 
Övrigt:
Seg dag idag. Jobbigt att åka till jobbet. En stund vid lunchtid var jag så trött att det sved i ögonen, hade det då funnits en säng hade jag nog somnat ovaggad =)
Roligt ändå att träffa barnen.
 
Kom hem efter 15.30 och idag blev det en fantastisk middag bestående av korv å fullkornspasta... sen Tv å prat med syster E, kolla hur hon mådde idag då hon påbörjat ny medicin. Hon är otroligt full av tillförsikt om att hon ska bli frisk. Känns gott att hon har både hopp och tro på framtiden, även om hon egentligen måste börja leva för nuet, ta vara på vardagens guldögonblick. Men ändå bra att hon håller ljuset brinnande för framtiden och dyl.
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0