just d

Idag var det visst måndag, åh så Tröööött jag var då klockan ringde. Steg upp och tog en ångbastu/dusch, så skönt.
Åkte till jobbet och efter 09.00 fick jag en hemsk magknip, fick sitta på muggen en ½ timme tror jag.
Gjorde jätte ont i magen så snart jag ställde mig upp. Sen släppte det succesivt.

Ja, sen har vi haft verksamhets genomgång och utvärdering under e.m, blev 45 min övertid.

Igårkväll hade jag jättesvårt att somna, klockan hann nog bli bortåt 01.00 innan jag kom till ro. Tankarna virvlar och far om allt jag ska hinna göra innan lördag.
Ska nog ta en bunt post it brevid sängen å skriva ner saker jag kommer på, så slipper jag ligga å tänka så för att komma ihåg allt.
Igår kväll/natt hade jag en himla massa jag hade tänkt skriva om idag, här på bloggen. Tror ni jag idag kommer ihåg...nä... inte det. Kom iaf ihåg att be Mor ta med kubb och skriva upp lakris på inköpslistan gubben ska handla på onsdag.

Pratat med bror från sjukhuset idag, han är ju gullig. Han har tur att han har humor trots allt. Fick dock veta att syster oxå åkt in på sjukhuset idag då hon blitt aningen sämre och dom ville kolla vart det kom ifrån. Jag hoppas verkligen hon orkar komma till helgen. Skulle inte alls bli desamma om hon inte kom.

Pratat med Mor och syster Å idag oxå, Sen med sonen. Han har lite att klara ut för att få någon lägenhet. Hoppas universum är med oss och vi kan lösa det hela.
Ska ringa Hyresföretaget imorgon.

Idag fick jag även duscha ett av våra barn, han hade så mkt diarée att det hade kommit ur blöjan, över hela ryggen och ner på benet. Åh, så jobbigt det var för den lille stackarn. Men det gick bra sen då vi fått bort allt.
urk. Tur jag hade extra kläder på jobbet, för jag fick en del på mig, när jag var tvungen att hjälpa honom hålla balansen och tvätta samtidigt =)

Blir iaf inte att åka ner V.28 och hämta sonen för flytt. Han får lägenhet från och med 1 sept. Så då blir det att jag åker ner, i slutet av aug alltså.

Jag försöker få sambon att fixa mig lite musik till lördag, men det verkar gå lite dåligt =( typiskt.

Min son fick syn på en jacka på nätet, som han hemskt gärna ville ha. Visst var den fin?


Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0