kallt om händerna...

Oj så snabbt tiden går... iaf sen jag bloggade, sorry!
Jag har ju jobbat i veckan, vilket har gått bara bra. Idag stängde jag, så jag slutade 17.30 hade tänkt att jag efter jobbet skulle gå på en information ang hälsa, men kände mig för trött, helt enkelt.
 
Ingen direkt sommarplåga ännu utanför fönstret, men cyklar iaf till jobbet även om jag vissa dagar önskar fingervantar på händerna. sommar suck! Sommaren, snälla,snälla kom nu å värm våra kalla händer å fötter!
 
Så för att återgå till idag, så hemåt jag cyklade och svängde förbi brevlådan för att skicka Roberts papper, han har ju nu fått sin lägenhet. Den blir mitt emot sin Mormor, kan ju inte bli bättre =) Han stod som 6:e på kö, men han fick den, jippi. Vad är då nackdelen kan man undra? jo, för oss som kanske är sugen på lite fin utsikt, är lägenheten inge vidare. Det är en lägenhet i hörnet på huset, så framsidan ser man cykelförrådet, baksidan ser man ut över parkeringen, så...inge vidare kan man ju känna. Men, sonen är inte så intresserad av utsikt därför funkar det jättebra. För största plusset är ju att han har Mormor mitt över på nedre botten, där kan han sitta å njuta solen och surra med sin gamla mormor =) å kanske hjälpa henne med ett å annat och själv få sig ett litet skrovmål hemlagad mat.
 
I övrigt är det uteaktivitetr vid huset. Idag började sambon om att jobba, men han å svärfar har fixat och bytt ut lite bräder på huset under veckan. Huset blir superfint i den nya färgen, samt att sambon köpte nya stuprör runt huset. Stuprör, kanske ni fnyser? men ooo så fint det blev, tänk vad de små detaljerna kan göra.
 
Snart är det visst dags för besök från södra delarna av sverige =) Tyvärr kommer de inte ända upp till mig, även om jag har finaste platsen att visa, he,he...men jag får försöka ta mig ner till kusten så jag får träffa dem.
Dom kommer ju få umgås en hel del i Luleå, så jag får väl se när jag kan klämma mig emellan och hinna träffas. Jag har ju inte semester ännu.
 
Nä, nu är det dags för sängen, för jag är sjukt trött. sambo har redan hunnit ner mellan lakanen =) han var lika trött som jag.
 
Kikade förbi en blogg innan, som var mkt om katt. Jag älskar ju mina missar otroligt. Fast just nu är jag super irriterad på grannens två hundar som sitter i hundgård å bara skäller å skäller. Suck!!
 
Chanti har ju varit ute i sitt sele och kollat runt ägorna =) Hon vill gärna vara ute och hon är väldigt nyfiken =)
sätter in lite bilder sen, när jag orkar...
 
Natti natti alla mina läsare!
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0