Weekend...

Japp, söndag idag.
Vaknade av Chanti 07.00 somnade om, hon väckte mig igen 08.00 men slumrade igen 45 min och låg vaken kvar i sängen mellan 08.45-09.00 då bror ringde.
Berättade att vår älsta bror nu åter åkt in akut för såret som nyss är opererat hade gått upp, han hade blodförlust och var oerhört svag och problem med andningen. Nu låg han under kniven igen, och man vet återigen inte om han orkar fler operationer. Här sitter man då så där 150 mil ifrån honom och vet egentligen väldigt lite. År 2012 är nog ett av de tuffaste år jag upplevt, med nära och kära sjuka, vänner som får stroke och barn som får tarmsjukdommar, syskonbarn som är sjuka av både fysisk och psykiska åkommor. Hur gör man för att axla alla dessa tråkiga, hemska besked?
Jag upplever mig själv stark på många sätt, men allt detta som händer i en strid ström av nederlag tar otroligt ändå på psyket.

Bror G skulle åka till Italien, så dom körde iväg på f.m. känns oxå jobbigt för det är han som informerat om bror S tillstånd hela tiden och nu är jag utelämnad till 3 led av info.

Igår var det lördag, jag putsade fönster, bytte gardiner, tvättade, satte om lite blommor, tog in renskinnen och gjorde fint, målade ett skåp som jag ska fortsätta måla idag...men det är endast +3 grader ute. suck! Härlig sommarvärme...njä
Känns som om jag måste hålla mig igång för att inte rasa ihop. Har en underlig rastlöshet och stress inombords och tårarna känns på gränsen av ögonlocket hela tiden.

Jag fyller ju år om en vecka nu, så jag har att göra. Men hoppas på något sätt att kalaset blir lugnt och mysigt snarare än vilt och hetsigt. Känner att jag har inte någon ork att medla vid berusade gräl el dyl. Jag hoppas alla som kommer känner att det är varandra vi måste stötta och vara rädda, måna om oss tillsammans. En mysig gemenskap är vad jag önskar till present av mina nära.

Mina planer är att gästerna kommer 13.00 till Arjeplog, då åker vi till vår fina stuga där vi intar lite lunch och fika. Kanske leker lite med dart, badminton och spelar lite spel som yatzy och fia med knuff för att umgås. En turnering med kubb sen hemma vid huset där vi grillar och myser. Jag hoppas min planering är ok för de som kommer =)
Det kommer en del människor, min släkt, några vänner och några vänner till svärfar dyker upp under dagen.

Nu lite fönstertvätt, sätta om lite fler blommor och sen önska att det blir varmare så jag får måla.




Kissarna busar



Mango hänger läpp på stegen



Taget genom fönstret =) inte helt ok. skåpet jag målar



Renskinnen vid öppna spisen, känns bra.



Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0