En Shopaholics mardröm

Är att bo i Arjeplog.Mardröm alltså...  Självklart klarar man sig, det ju går ingen nöd på en som människa. Man har lixom ett i-lands problem. Jag saknar att bo vid kusten, eller iaf ett ställe där det finns något att handla!

Men oj, Arjeplog har ju faktiskt en hel klädaffär och så har vi ju Järnaffären Granns som även säljer lite sportkläder numera. Nä, det gör ont i shopping själen att inte få gå runt i OLIKA affärer och titta, känna och fynda en billig jätte snygg top eller ngt annat som man säkert inte ens behöver. Så visst, fördelen med Arjeplog, jag sparar iaf pengar.

Nu har jag inte varit till kusten sen den 23:e dec!! Å då hämtade jag ju bara sonen, och vi var och handlade julmat i ruchen (underbart) men det var ungefär allt vi hann med. FATTA själv hur trist det är.

Shoppa på nätet, ok visst. Det går ju det oxå. Men ta bara mina skor som jag skulle få av sambon i Julklapp!! Fick skicka tillbaka tre olika par innan jag till slut fann ett par jag kunde använda. har ju nästa hunnit ha dom innan våren började komma. Vi har snö så det räcker säkert till i maj, men tempen är ju runt 0-4 minus, då kan man inte ha jättevarma skor på fötterna, för man svettas.

Jag längtar till kusten. Snart ska vi åka till Tunisien... Jag har inga sandaler, ingen klänning då vi ska fira Mors 80-års dag. Men jag chansar på att det finns gott om affärer i Tunisien som jag kanske kan handla i. Så resväskan blir väääldigt tom åt ena hållet och då menar jag inte på hemresan. Men hittar jag inget där, då är det KRIS. För jag hinner inte till kusten före den 5:e april och då fyller ju kära Mor 80-år. Då har man ju lixom inte tid att ränna runt i affärer hela skärtorsdagen.

Nä, nu ska jag i säng och drömma om shoppingturer och coola buddafigurer som jag hoppas kunna handla. he,he.

ljus, värme, kram å igen sov gott & tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0