Jordens nya frekvens

Inse att du är ett med universum. Se att Du är skaparen av ditt liv. Du har förmågan och gåvan att forma ditt liv precis som du vill. Du håller ett magiskt trollspö i din hand, eller rättare sagt ligger dess magi i dina tankar. Genom dina tankar så formar du det liv du vill leva.


Vägen kan te sig lång och slingrig, men låt dig inte luras, det är bara ännu en tanke. Tänk nytt. Tänk om. Tänk hur du vill leva ditt liv, hur du vill forma din framtid. Trolla dit nya tankar i ditt sinne och dessa tankar är som facklor som kommer lysa upp en ny väg åt dig. Den väg som du själv har valt.


Du är din egen Gud. Makten ligger i dina händer. Det är inget nytt, så har det alltid varit. Skillnaden är nu, år 2012 att nu skall mänskligheten vakna och inse det. Att vi själva formar vårt liv och vår verklighet. Rensa undan gamla tankar och synsätt och skapa dina nya. Trolla fram din nya verklighet. Sluta aldrig att förvånas, livet är magiskt.


Och Du om någon, Du som är din egen Gud har all rätt att leva det liv Du vill leva. Leva det liv Du från och med nu är ämnad att leva.

Året är 2012. Året står för uppvaknade. Välj att vakna och komma till insikt. Se in. Se vem Du egentligen är. Se ditt sanna Jag. Se det Gudomlig inom.


Du är. Genom att visa Din inre Gudomlighet så speglar du även andra människor i deras sanna spegelbild. I Dig ser även dom sig själva. Ingen är olik. Vi är alla lika. Vi är alla från samma källa. Källan är Du. Du är ”Gud”.


Enligt Inkaprofetian så går Pachamama just nu igenom en djup övergång till en ny början som kallas Pacha Kuti.
Många andra urkulturer, tex Maya pratar också om 2012 och stora förändringar men till skillnad från de flesta så ser Inka enbart positivt på det som händer nu och inom den nämsta framtiden.

Inka menar att att det inte handlar om jordens undergång utan enbart om att frekvenserna ändras


Vi behöver lyssna mer inåt i oss själva, vara i tystnad så vi kan höra och vara i kontakt med våra själar så att vårt inre barn kan lyssna och lugna ner sig.


Allt som händer nu i Jordens ”mage” händer också i våra kroppar. Det visar sig som hormonförändringar både till det bättre och till det sämre.


Vår kropp har alla fyra elementen i sig och just nu visar Jorden att det handlar mycket om eld vilket är kopplat till ilska. Även vattnet är ur balans och det gör att vårt blod blir smutsigt så att det skapas trauma i våra kroppar. Redan den 28-30/10 – 2011 mötte vi dörrar till den nya tiden och det innebär att vi gick in i 3 dagars energimässigt mörker. Ett positivt mörker enligt Inka, för då får vi möta oss själva. Du kommer då medvetet eller omedvetet vara med om skillnader i din kropp. Hormonerna kommer att åka upp och ner. Framför allt kommer ilska och frustration att komma upp till ytan.

Alla dina speglar kommer att förstärkas minst 10 gånger. Du kommer att komma djupare och djupare. Du kanske upplever det som otäckt men försök att ge tacksamhet för vad du ser och vad du varit med om.


Det här är tiden när du kommer att möta mycket känslor som du tidigare stött bort och som kommer från många generationer tillbaka.


Alla projektioner kommer
att visa sig riktigt starkt. När du arbetar med dig själv, gör det med FÖRLÅTELSE.
Var i kontakt med djur, hjälp dem att också gå igenom denna övergång.
Det är viktigt att fokusera på dina energicentra, se vilket/vilka som behöver mer uppmärksamhet.
Inka/Paqos dömer inte, för dem är allt lärdomar så se med förlåtelse när du möter dina skuggor.
Det här är dagar för att acceptera och relatera till dina föräldrar och rötter.


Några har redan börjat denna process och känner rädsla men Inka menar att vi egentligen bara borde glädjas åt att vi får möta oss själva.


Den 31/10 startar sedan övergången och den varar i nästan 9 månader till den 21/6-2012. Det här är tiden att processa allt som kommit upp under 28-30/10.

Den 21/6 klockan 4.30 när solen går upp, föds den nya solen, den nya Början. (tips; stig upp och meditera)


Då kommer vi att kunna gå in i en djupare läkning och medvetenhet av oss själva. Det är en tid att vara tillsammans. Många i Peru kommer att möta solen genom att gå upp på bergen.


Någon frågade hur det blir med familjen och vänner som kanske inte är medvetna om allt det här?
Q’eros svarade att bara någon är medveten så väcks de andra upp också. Vi är kopplade till varandra.

 

HAR HARE HARI, WAHE GURU – Mediation for Prosperity

This meditation provides guidance and a way through any block. The future is clear, and you are free from anxiety. You will gain wisdom and self-guidance and hold in trust that all comes to you.

Är en beskrivning på en av de åtta meditationerna på dubbel-CD´n JAP meditations for transformation, som finns att köpa via nätet. Jag rekommenderar den varmt.

Det är det som är det fina med yoga, att den är så kärleksfull. Den dömer ingen. Den välkomnar bara acceptens helt utan prestation. Inget yogapass är det andra likt i upplevelsen. Vi bara välkomnar det som kommer och litar till att yogan och framför allt kroppen guidar oss kärleksfullt genom passet (livet).

Home is a feeling where your mind wants to return.

Ljus, värme, kram & kärlek till er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0