Marknad

I helgen är det marknad i Arjeplog. Igår när den startade var det värsta ruskvädret, idag sken ju solen under f.m men runt 13.00 smög solen iväg och det började blåsa. Idag gick jag med stavarna in till samhället och strosade bland stånden.
Jag var ute efter en väska, gärna en ryggsäck i väskmodell. Jag hittade endast ett stånd med väskor och stannade där. Tittade och oj, där hängde den och ropade definitivt mitt namn.

Jag tog ner den från kroken, blev förälskad och min blev den. Tyvärr ingen bättre kvalitet, men hur länge har man en väska egentligen, efter två-max tre år är man ju lite små trött på väskan. Och så pass kanske den ändå håller. Vid samma stånd sålde han ringar, absolut inget äkta utan rostfria silveraktiga ringar, för 90 kr. jag hittade en jag ville ha och så blev det. väska och en ring. ni får liten bild sen.

Mötte även en arbetskollega med sin familj. Hon var jättepeppad över detta med stegräknaren, glädjer mig =) De som inbillar sig att stegräknare inte gör att man går lite extra, tror jag har fel. Jag och även min kollega tycker att man blir lite mer sporrad för att se hur mkt man går. Så det blir nog super bra.

Ikväll Melodifestivalo. Om inte Loreen eller Lisa M vinner lovar jag att jag ska bojkotta melodifestivalen hedanefter. Visst tycker jag även om Molly S och Pojken Munters låt, men för mig finns det bara två som kan vinna själva schlagern. Får väl se vad som sker.

Vi har ätit tacos idag, nyttigare variant pga jag glömt vissa ingredienser =/ Ingen god smält ost (snyft) och så hade jag ingen taco sås! trodde nämligen att jag hade båda hemma, ä nä, så snopen blev jag. Men grönsaker, corn och majsbröd är ändå riktigt gott.

Hade tänkt låna sambons bil ner till kusten då jag ska åka till Tunisien, men se näpp. Han ville inte att jag tog bilen, bara för att stå i Luleå på Kallax. Så då blir det till att åka buss. Men ok, det går väl oxå. Hade nämligen tänkt att jag skulle passa på att handla i Luleå innan jag for hem igen, efter semestern. Men ta sånt på buss, näää. tror inte det.
Så nu får jag kolla upp busstider. Kom oxå på att jag måste genast försöka få en klipptid innan jag åker, har dragit på det så länge...så tänk om jag ingen klipptid får? Nä, så illa får det bara inte vara.

Ha en trevlig kväll! Pratade med sonen och han och kompisar skulle spela rollspel då han absolut totalvägrade att se melodifestivalen med sin flickvän.

Yogiskt citat.

Inom mig har jag svaren till alla frågor jag någonsin kommer att ställa

Louise Hay


Ljus, värme, kram å tjingeling


Kommentarer
Postat av: Linda

Kan fasen inte fatta att svenska folket satte Lisas låt sist!! nu kom mormor och mamma. Kraaam!

2012-03-11 @ 13:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0