Snippeliblått

Veckan går fort, så nu är det redan torsdag och min första tunga del av veckan är över. Denna vecka har det blivit mycket rörelse. Haft yogagympa för barnen och vi har dansat &hoppat och gjort yogaövningar till musiken från melodifestivalen. Barnen älskar låtarna därifrån, inte lika kritiska som vi vuxna =) Så jag har svettats rejält i veckan och igår var det Zumba passet, underbart.

Idag är det blå dagen på vår avdelning. Vi har blå kläder på oss, så alla ser vi ut som smurfar idag =) sen ska det bakas blåbärsmuffins oxå =)

Ett besök till frissan och toppa håret ska det oxå bli idag. Får nog snart ta fram resväskan och kolla om jag har ngt att stoppa i den. suck!

Annars har inte så mkt skett under veckan, förutom att jag tycker den varit både bra och lite jobbig så här på halvtid. Jag vaknar under natten och varenda morgon med en trist huvudvärk, men som ändå går att hålla i schack med tabletter. Men det är ju inte heller något vidare =(

Dagens tanke

"Det är en konst att se det vardagliga med nya ögon"


Dra en djup suck!

Och andas in långt ner i magen, det ger en påminnelse om hur du andas och det ger en känsla av ett inre lugn. Allt handlar om att medvetengöra DIG!

Koppla hjärna med kropp...
Enkla sätt att få oss medvna om hur det står till med kroppen och knoppen. Ofta så blundar vi och kör bara med autopiloten på.

1. Ut genom dörren. TA ett djupt långt andetag långt ner i magen och sucka ut luften.

2. Dra upp axlarna till öronen, slapp dem sakta ner igen, bli medveten

3. Nynna en sång som du gillar. (i bilen på väg till jobbet) Då blir jag själv alltid glad

4. Le åt någon du möter under dagen. Eller ge dig själv ett leende i spegen. Ett leende gör alla gott i hjärterummet och det kostar ingenting.

Njut av din dag!

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0