The letter for me

Om man som jag funderar på detta med livet, som jag ofta gör. Och om man vill förändra något, kan man exp vis börja med att skriva ett brev till sig själv.
 
Brevet (kan du lägga upp som så här, dvs valfritt. här är några tips)
 
  • Skriv till dig själv i framtiden, idag om 1 år eller någon annan tidslängd
  • Hur ser mitt liv ut?
  • Hur står det till i mitt liv?
  • Vilka positiva saker finner du i livet?
  • Vad har hänt från idag och fram till den tidslängd du/jag valt?
  • Vilken vision har jag, önskelista, när det gäller
  • arbete
  • familj/ relationer
  • framtid
 
När tiden gått, ta fram ditt brev. Vad har egentligen hänt utifrån det du skrev? Om du inte nått din vision, skiv ett nytt brev, kanske strategier på hur du ska få den förändring du önskar.
 
 
Igår och idag är vädret grått i Arjeplog. Som även i mitt sinne. Imorgon ska jag börja med en 40 dagars meditation som jag ska göra 11 min varje morgon. Wahe guru.
 
Vi fick spök besök igår, 3 barn. ett var 6 år de andra i 10-11års åldern. knackade på och vi hade ju inget Halloween godis, å bus vill vi ju inte ha. Så dom fick 3 goda clementiner och 50 kr att köpa godis för. (en annan dag) Dom blev då glada och nöjda. Puh, för bus är vi ju lite oroliga för.
 
 
Under dagen ska jag nog baka en banan kaka. Fick bananer från jobbet, som blev över efter föräldramötet.
 
Ni får detta goda recept här. =D
 
12 bitar ( 1 bit= 180 kcal)
Banankaka
 
50 gram smör, margarin (mjölkfritt)
2 dl brun farin
1 krm salt
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
2 ägg
2 msk mellanmjölk (laktosfri)
2 dl rågsikt
2 mosade bananer
75 gr grovt hackad mörk choklad (lite finare sort= godare smak)
 
Gör så här;
rör smör och brun farin mjukt och smidigt i en bunke. tillsätt salt, vaniljsocker, bikarbonat och äggulor. rör så allt blandas.
tillsätt mjölken och rågsikt. rör så att allt blandas (rör inte för mkt, då blir kakan seg)
tillsätt de mosade bananerna och chokladen.
vispa äggvitorna till hårt skum. försiktigt rör ner äggvitorna i smeten. häll upp i smord, bröad avlång sockerkaksform (1,5 l) grädda kakan i 175 grader i 45 min.
låt kakan stå kvar i sin form i några minuter. vänd sen banankakan på ett sockrat smörpapper. ät och njut.
Go tips; Godare om den får stå till sig en dag och serveras med en liten klick grädde, eller vaniljglass.
 
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0