Helgen å ett Xbox

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg, datorn hakade upp sig då jag närmademig slutet och vips så försvann hela mitt inlägg. Glad i hågen…  tänkte jag då, så bra. Då kan jag skriva om alltihopa imorgon, så har jag ngt att skriva om även då… ironi.

 

Jag blev inte glad alls, men får ändå skriva om allt igen. Suck!

 

Xbox- I hate!

Min kära sambo tyckte att vi (han) skulle köpa sig ett Xbox i julklapp, den kom dock redan förra veckan i fredags. Och självklart slog han in den så tomten kan ge honom det i julklapp, hehe, njä (mer ironi). Nä, han kopplade givetvis in Xboxet i Tvn i vardagsrummet. Där vi lixom brukar se Tv å film.


Å vad sker då när man vill se Tv, hm…givetvis blir det ju sura miner. För visst förstår jag att man vill spela färdigt om man påbörjat ett spel. Men ack så trist om det ska spelas på TVn man vill titta på. Då blir jag hänvisad till sovrummet, å ligga i sängen å titta. Hur kul är det från 19.30 på kvällen eller tidigare? Det knepiga med spelen är ju att dom sällan spelas klart utan man spelar nivå för nivå, och då känns det säkert som om man hela tiden behöver spela mera.


Hur kul på en skala är såna här spel i en relation. Det är ju inga direkta potenshöjande spel, där man längtar efter närhet till sin sambo. Nä, det är ju skjuta och jakt och mörda mm Det primitiva som fortfarande finns nedärvt trots många miljoner år på jorden.


Jag trodde i min enfald att då sonen flyttade hemifrån, att jag skulle vara förskonade från dessa spel. Men…sambon är ju en ”ung” man på 51 så icke.

Jag kom hem ifrån Luleå i söndags. Körde hem med mer eller mindre migrän (dock inte min värsta) Men huvudvärk i hela ansiktet så det kändes som om käkarna skulle lossna, vid varje möte var jag tvungen att försöka hålla ögonen på sidan av vägen. Det kändes som knivar i huvudet vid varje ljusmötes hela vägen hem. Men tack och lov var det ändå inte så himla många bilar efter vägen.


Helgen: Landade i Luleå vid 17.00 och jag åt middag hos sonen å hade med mig röding som svärfar bjöd på. Jag hade under vägen stannat hos frissan och klippte håret, hon tog minst 1,5 dm, inte cm. Behovet av klippning fanns dock. Hon klippte upp luggen på ena sidan och gav mig lite färg. Jag bad om ngt häftigt, men det blev rött. Som knappast syntes, suck! Ja, lite förändring blev det då.


På torsdagskväll efter middagen gick vi ner till Mor, där spelade vi yatzy och hade trevligt. Gick tillbaka till sonen vid 21.30 och satt där och pratade en stund innan jag bäddade bäddsoffan.


Fredag åkte jag och sonen till kallax och hämtade syster som kom och överraskade med ett besök. Ingen visste nåt så alla blev klart chockade och förvånade över hennes påhitt. Vi körde till Mor och hon blev otroligt glad. Sen åkte jag och son för att handla kläder och hämta hans sambo M. Vi hittade byxor åt sonen, kjol och skjorta åt svärdottern. Åt en hamburgare på stan och körde hem till sonen och duschade och fixade till oss. Vid 18.00 gick vi ner till Mor där vi skulle sammanstråla.


Jag lånade svärdotters kamera, men tyvärr verkar den inte helt ok. Så alla bilder jag tog blev inte. Synd. Iaf for vi så 8 st mot Western Farm. Där åt vi julbord, såg en show på 1,5 timme och sen lite pub. Är glad att alla kunde följa som vi bestämt. Svårt med systers sjukdom att veta dagsform, samma med systerdotter. Men det gick bra och jag tror alla var relativt nöjda iaf. Kan vara svårt att riktigt få veta av son vad han känner. Men jag gjorde mitt bästa, å jag vet inte mer vad jag kunde gjort? Tror han vet att jag försökte, dock.

 

foto från showen
 


Lördag, jag åkte med syster Å och son/svärdotter till stan. Skulle på specsavers och kolla syn och välja nya bågar. Tog ett par som syster och expediten rekommenderade, sonen var dock tveksammare. Så då får jag väl se om det blir bra eller dåligt?

De nya bågarna... =D

 

Sen åkte vi till Willys och handlade lite och vidare till syster E och då åts det tårta. Jag köpte henne en flees tröja/jacka. jättefin. Hon såg glad ut.

 


Efter tårtkalas och möte med släkten åkte vi så till sonen, syster Å åkte till Mor. Vi gjorde fisksoppa och detta uppskattades. Sen lämnade jag ”barnen” hemma och gick ner till Mor för att umgås lite. Där var systrarna tre, systerdotter och Mor. Vi tog en yatzy och under spelet kom även systerson med sambo. Så det blev fullt hus.


Gick hem till sonen å svärdotter och vi pratade lite, förde över lite bilder på min dator och la oss runt 24.00 och då var jag riktigt trött.


Vaknade så på söndagen med sprängande huvudvärk, så jag blev liggandes i säng fram till 10.00 bäddade soffan, packade väskan å sen åkte vi en sväng å handlade med ett mkt dåligt huvud. Men jag åkte från Luleå runt 14.30 och kom hem 17.45 så totalt slut i huvud och kropp.


Måndag var jag åter på jobbet och vi hade en ½ utbildningsdag, åt lunch med kollegorna på matstället (suck) och vi var tillbaka 12.45 på förskolan.


Tisdag; cyklade till jobbet idag, dagen har rullat på som vanligt. Har varit och hängt upp lite lappar/flyers för yoga. Får väl se om det nappar eller om det får vänta till nästa säsong.

Nu dags att brottas med sambo om fjärrkontroll…

 

Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0