ohh boy

Tänk att den låten av miss Li fastnade i huvudet sen jag hörde den på så mkt bättre... hmmm.
 
Luleå, idag ska jag göra Luleå osäker, en hel del händer... men här avslöjas inget. Son å syster ska ju bli lite firade i dag fredag. För båda fyller år denna vecka.
 
Jag har köpt en oljerock åt sonen, å den är han mkt förtjust i. Roligt att både se och höra glädjen. Bara att hoppas att syster gillar sin present. Men detta får jag veta imorgon, dock.
 
Ikväll är det ju ut och äta julbord, i Boden på WF. Ska bli både roligt och spännande. Hör dock hur Mor försäjer sig lite, men hoppas att Robert inte fattar allt han hör =) För det ska ju bli en överraskning åt honom. Kära Syster vet ju, för att jag var ju tvungen att förbereda henne på detta, så hon får känna efter om hon orkar, vilket jag verkligen hoppas. Å följer syster så följer min älskade systerdotter oxå med. Så jag nyper tummarna att både kommer.
 
Under fredag kommer ju ett och annat att ske, lite schopping och sånt får vi roa oss med. Sonen behövde visst nya byxor, pust. Men han fick ju present pengar då han fyllde år, så vi får väl leta upp ett par till honom.
 
Jag hade ju skickat efter lite grejjer, tyvärr hann det inte komma i tid, vilket är typiskt. Efterklok kan man alltid vara, hade varit läge å ta express på den leveransen.
 
Övrigt pratade jag med chefen igår, så jag hoppas ju att få stanna kvar och att det blir bra efter nyår. Alla har ju fått löneökning, och många var glada. själv fick jag ett litet bidrag dock minst ökning, min lön är fortfarande den lägsta på jobbet. Men...jag får ju en lön iaf, bättre än att gå hemma å dröna. Önskar väl dock att jag kommet över 20 strecket någon gång. Suck!
 
Men det är ganska underligt med löner och lönesättningar. Men självklart ska väl dom som utbildat sig mest ha mest i lönepåsen. Dock är det väl inte alltid så att man gör mest bara för det. Jag är ju utbildad, dock inte till förskollärare, men har pedagogisk utbildning både inom hälsa och som vårdbiträde samt att jag är förälder åt ett barn som krävt att jag fått lära mig en hel del pedagogik för att få vardagen att gå ihop. Det sista har jag inget papper på och i dagens samhälle är det det som står på pappret som gäller.
 
Sonen har ännu inte fått någon sysselsättning, så trots att jag var med på AFdär jag tydligt poängterade vikten av snabb sysselsättning och att han ska få hjälp av SISU så händer det NOLL. Är ganska trött på detta att han måste gå sysslolös, som gör honom apatisk och depprimerad vad det lider. Det blir många andra oxå, när man går arbetslös, men med ett funktionshinder tar det kortare tid att bli nedbryten.
 
Näpp, nu har jag inte tid!
 
Ska ladda batterierna och köra igång med dagens projekt.
 
 
Imorgon Lördag fyller syster E unga 62 år. Hipp hurra och önskar henne många år till i livet.
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0