Yoga annons i Arjeplog/jul önskan

Alla borde få möjligheten att prova Yoga, Nu har du det!
 

Kundaliniyoga arbetar med och har effekt på muskler, organ och alla fysiska och psykiska funktioner.

Kundaliniyoga är en mångtusenårig yogaform som kan praktiseras av alla eftersom du gör rörelserna helt efter dina egna förutsättningar och i ditt eget tempo. Genom utmaningar av ditt sinne går du djupare in i dig själv och finner livskraft och harmoni samtidigt som stress och stelhet minskar väsentligt.


Ett yogapass består av enkla men kraftfulla rörelser, mantra, andningsteknik, vila och meditation

 

Att ta med; Liggunderlag/yogamatta, hård kudde (att sitta stadigt på) filt, ev. vattenflaska. Mjuka kläder, vi tränar barfota. Ditt goda humör och öppet sinne. Tänk på att undvika mat minst en timme före du kommer på yoga.  Måste du äta? Ta en frukt el dyl.

 

 

Start den 20 november kl. 18.00 OBS; Kom i tid!
Prova på 5 tillfälen. pris vid köp av alla 5 gånger direkt; 450 kr
(betalas i förskott)
Ordinarie pris 550 kr, Väljer du istället enstaka gång, pris 110 kr
Lokalen är liten, Anmälan ett måste så först till kvarn.

**********************************************************************************************************

 

NU har jag så lämnat ut en inbjudan till yoga. Ska jag få någon som kommer? Glädjande är att två anmält sig. Får nog sätta upp lappen på affären, å se om jag får någon mer som är intresserad.


Jag har ju länge tänkt starta upp och nu kändes det som om det var läge att prova. För att till våren sätta igång en mindre grupp för att träna ihop.


Om universum nu är med mig, så får jag åter hålla yoga klasser, vilket jag saknat. Det roliga är ju att jag på jobbet ändå fått fler som är på personalyogan vilket är extremt roligt.

 

Idag lördag ska jag iväg och handla, ska ha svärfar på middag och idag ska jag bjuda på fläskkotlett, gorgonzolasås, råstekt potatis samt en härlig färgrik sallad.

 

Och


Sen har jag slängt ut en fråga till mina nära i Luleå om att hänga med på en jul upplevelse på Western Farm. Min son fyllde 25 förra året, och i år blir han 26. Men i fjol fick han inga besök, hörde och kände hans besvikelse då vi pratade i telefonen i fjol. Hans vänner åkte på live istället för att prioritera hans fest, vilket tog honom hårt.


I år vill jag kompensera för min egen frånvaro, då jag i fjol enbart kunde bjuda hit honom över jul.


Så nu Vill jag fira hans födelsedag med något extra. Jag tycker inte att man redan i hans ålder ska behöva stålsätta sig och känna "att ingen firar mig, så jag bryr mig inte längre". Jag älskar min son över allt annat och i år vill jag att han ska få känna detta.


Min oro är väl att mina nära inte hakar på och följer med. Men min önskan är givetvis att få vara tillsammans, hitta något gemensamt att göra och en upplevelse tillsammans, den finns och har man alltid kvar. Min syster mår ju inte så bra, men jag hoppas, hoppas hon kanske orkar följa med, likaså min gamla Mor.


I min värld är iaf alla väldigt välkommna, vuxna, barn, sambosar, särbosar och alla som vill hitta en gemenskap med mig. Kanske med universums kraft att jag får med mig några.


För de singlar som finns är det ju ett ypperligt tillfälle att komma ut på ngt kul. Även singlar finns med i stora sällskap, alla är inte par och barnfamiljer som äter julbord, även företag och andra större sällskap =D


DP finns kanske om hörnet, även om dessa kanske med åren börjar bli lite luggslitna... vad vet jag?!

 

Min förhoppning är iaf en riktigt händelserik och kul kväll, annars får vi åka tillsammans jag å son med sambo.
För i år sviker jag honom INTE. Vi blir iaf fyra som jag vet åker, å hoppas ju på fler.

 

 

 

 

Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0