Mat, prat å kusten

Torsdag var gänget som vann stavgångstävlingen på jobbet ut och åt på pizzeria Verona. Smakade jättemums. Vi åt alla planka, blev 3 kött och jag rödingsplanka som var supergod. Vi pratade och hade mkt trevligt. Kanske att vi skulle kunna ha typ After work, på torsdagar efter jobbet... Fredagar verkar ändå inte så många ha tid =D
För det var ändå relativt mycket folk ute på torsdag.
 
Fredag var tung, kändes det som. Jag jobbade men när jag kom hem var jag så trött att jag mådde illa. Jag la mig å somnade. sov två timmar! Suck. Blev uppvärmd middag... ibland får det bli så oxå, när ens sambo inte är sugen på att laga någon mat. Somnade ändå efter en filmkväll i soffan kl. 23.00
 
Lördag vaknade flera ggr på morgonsidan, steg upp 07.45 och gav kissarna mat. Sen rensade jag kattlådorna och ställde mig därefter i duschen. Åt frukost å pratade med en surrglad syster innan jag gjorde mig klar och körde till Luleå. Sambon stannade hemma, med kissarna. Ska nämligen på måndag åka på en massa möten med sonen. Så vi får lite gjort.
 
Imorgon söndag ska vi till systerson och gratta i efterskott, han fyllde åt igår fredag, den 12 e okt. Han önskade sig enbart pengar till en tattuering. Så då får vi väl bidra till denna då.
Sen handla lite åt son med sin sambo.
 
Övrigt har vi suttit hos Mor ikväll, fick palt till middag, sen såg vi en Lassie film, tog en yatzy och därefter skjutsade jag sonen till örnäset. handlade och återvände till Mor. Sonen skulle ut med polarna så jag tog svärdotter som varit sjuk i veckan med mig till mor och vi tittade på Jane Eyre filmen. Eventuellt hämtar jag sonen då han vill hem inatt.
 
Messade lite med syster, som idag inte var pigg. Hoppas hon orkar träffas imorgon en stund.
 
Nu dags att vila lite innan avfärd ut i natten....
 
 
Ljus, värme kram å tjingeling därute

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0