Bra serier...

Jag och sambon har ju sett en hel del bra serier, jag älskar ju lite sience fiction, gamla berättelser med drakar, hjältar, dinosarier mm mm och några som jag varmt vill rekommendera är: den senaste Grimm
 
 
En blutbad, dvs en mänsklig varulv...
 
Det har gått 200 år sen bröderna Grimm gav ut sina skräcksagor. Men det betyder inte att deras skräckväsen har försvunnit. De bara döljer sig mitt ibland oss. Grimm är dramaserien om Portlandpolisen Nick Burkhardt som motvilligt får veta att han tillhör en gammal väktarsläkt som kallas Grimm. Väktarnas uppgift är att skydda människan mot alla mardrömsväsen med hjälp av ett sjätte sinne och uråldrig kunskap som går i arv. Nick följer sina nya instinkter med stor skepticism för att rädda oskyldiga från namnlösa fasor. Samtidigt måste han vara på sin vakt mot äldre kollegan Hank Griffin för att inte framstå som en foliehatt som tror på sagor. Men ett ännu större hot är mörkrets makter som gör allt de kan för att mörda varje Grimm som står i deras väg.
 
 
Jag tycker det är en kanonbra serie, om du gillar det lite udda förståss.
 
sen har vi sett serien om "Primeval"
 

När evolutionsexperten Nick Cutter upptäcker att förhistoriska varelser lever och frodas i vår tid, ställs naturen på ända och hela mänsklighetens fortsatta existens hotas.

Oförklarliga fenomen sliter upp revor i tidens väv och gör det möjligt för varelser från jordens allra tidigaste utvecklingsstadier att röra sig fritt i vår moderna tid. Mänskligheten möts av ett nytt och oväntat hot - kommer den att överleva?

 

"Primeval" kombinerar action, spänning och hisnande specialeffekter med en gripande kärlekshistoria, och ställer den ödesmättade frågan - är det människan som är den utrotningshotade arten?

 

 
 
Detta är två av de serier vi tittat på som jag verkligen kan rekommendera , om du gillar lite udda och annorlunda serier. Finns både spänning, humor och lite kärlek i...blandad kompott.
 
Idag söndag har vi haft ytterligare en vilodag.
Tvättat, jag har dansat zumba i yogarummet, idag åt vi sill, potatis, ägg, gravad lax och tunnbröd till middag.
betalat räkningar och gjort för många beställningar på datorn.
 
En ny dunjacka
Zumba skivor 5 st till mig
en ny dvd att ha i yogarummet
en fjärrkontroll till sonens dvd
lite till kissarna
lite andra roliga saker från coolstuff som gubben har beställt i en iver.
 
Imorgon jobb, yoga på kvällen för kollegorna och jag har förberett en thaisoppa till middag =)
Ska även till doktorn och kolla min arm som inte vill bli bra.
 
Tisdag jobb och så ska jag och kollegan L till en kvinna som ger behandling
 
Nu är det kyligare väder så dax att hålla halsar och fötter varma, blåst kan ställa till mycket i våra kroppar. Så se till att hålla din kropp varm. Nu försöker förkylningsvirus hitta vägar in i våra kroppar.
 
Älskar min gubbe, just nu är vi inne i en god spiral, bara hoppas vi stannar där länge =D
 
 
 

Dagens tänkvärda:
Bättre att tända ett litet ljus än att förbanna mörkret.

 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej fina faster! Det är så kul att läsa din blogg! :) såg att du skrev till vickan. Hon har lagt ner bloggen för tillfället pga massa elaka kommentarer nu när hon bytt pojlvän :(

Massa styrkekramar till dig <3

2012-10-01 @ 08:50:40
URL: http://alexandrabruhn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0