firande...

Vi hade områdesmöte, och tyvärr kunde vi inte visa min fina power point presentation men vi drog resultatet av den enkät vi gjort. Lite annan info hans oxå med.
 
Sen åkte vi likt en konvoj till Hornavans hotell. Ingen direkt samåkning här inte... utan de flesta hade sin egen bil med sig.
 
Vi kom fram och så sjöng vi för Anki som fyllt 60 år, sen fick hon presentkort och grattiskort.
 
Maten kom, som vi förbeställt. Några åt lax på planka och övriga kött på planka. Jag som bett om laktosfritt fick min lax utan sås!!! Och jag kan säga att sås hade definitivt behövts. Laxen var torr med ganska torrt mos till och några fjuttiga grönsaker.
 
Tyvärr Hornavan, blir inga stjärnor för maten denna gång heller. Tårta fick vi oxå, allt var ju förbeställt. En bit gräddtårta på köpt botten, nja...ingen höjdare där heller.
Ja, jag vet att jag är hård i min bedömning, men betalar man över 200 kr så ställer jag högre krav än dagens mat var. Och det är tråkigt att bara för att vi är många och vi förbeställt ska inte kvaliten vara sisådär.
 
Har ätit där förr, men maten har inte hålligt någon vidare hög kvalitet, enl min bedömning då heller. Jag antar att man inte ska vara så matintresserad om man ska tycka maten är bra!
 
Dock var det trevligt att gå ut och äta =D
 
Nu dax att gå till sängs.
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0