Flingfläng

Idag är det tisdag och en del har påsklov.
Jag är ju hemma pga sjukskrivning, suck! Men idag tänker jag nog åka ner till Mor, hon behöver stödet när syster nu är så sjuk. Verkar inte blivit bättre och hon får himla mkt medicin (syster) värdena är desamma och sänkan hänger inte med.
Jag kan vila lika mkt där som hemma, sen sa ju doktorn att jag skulle ut och gå, det kan jag i Luleå med. Har med mitt program från sjukgymnasten, så det ska nog bli bra.
 
Har ju varit och flängt en hel massa nu, ( kusten-södra Sverige-kusten- å igen) så visst hade det varit skönt om alla var friska och krya och jag kunde vara hemma. Men läget är ju inte så just nu. Och jag känner mig rätt stressad att bara sitta här 26 mil bort och få allt i 3-4 hands info.
 
I morse hade jag en mkt underlig dröm igen. Att min svärmor (dog för 3 år sen) skulle komma tillbaka och jag skulle hjälpa svärfar med ngt. Så här i efterhand vet jag att det var ngn typ av tradition dom haft, som han nu inte hade gjort...och vi skulle skynda oss att fixa till det, när hon nu skulle komma tillbaka! Suck. Drömmar kan vara lite läskiga också. Sen var det något om choklad också...?
 
Men allt hänger nog ihop med min syster som är jättedålig, känslor som ska bearbetas mm.
 
Så jag packar bilen, som sambon precis tvättat (han muttrar) tycker att så fort han städat den ska jag iväg å skita ner den igen. Ja, en bil är dock bara en bil, och förhoppningsvis ska den väl användas. Ledsen att behöva köra igen, men familjen vid kusten behöver mig och jag dom just nu. Så jag får väl hjälpa till å städa den då jag återvänder. (vilket jag brukar, bara inte sist pga axlarna) Han högtryckstvättar utsidan, så det vill han ändå göra själv. =D
 
Nä vänner. dags att köra mot kusten då. Solen skiner och det är -3 grader, jättefint väder idag.
 
 

Tvillingens Dagshoroskop - tisdag 2 april

Det är en utmärkt dag om du behöver koncentrera dig och gå på djupet med rent privata projekt. Lite uppmuntran hade inte suttit fel. Du får anledning att ändra uppfattning i en för dig angelägen fråga. Fokusera på vad som är viktigt i sammanhanget. Du mår som bäst när du kan ägna dig åt dina närmaste. Dagen ser lovande ut när det gäller chans till spelvinst

 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0