gråzoner

Åkte till Luleå, eftersom syster är jättedålig. vanligtvis får man ett uppsving i sitt slutskede och det verkar hon nu fått. Men har vi tur är hon helt enkelt lite bättre. Hon fick komma hem på permis igår under ca 5 timmar.
 
Daniel och Anneli kom ju med bror och syster i onsdags, torsdag fick Anneli åka akut till BB hon är i 30e veckan. Och hade blödning... så med risk för ett ev kejsarsnitt fick hon åka ambulansflyg tillbaka till Halmstad torsdagkväll tillsammans med Daniel. Så de fick inte många timmar i Norrland. Den Norrlänska luften vart för mkt :(
 
Nu är de hemma iaf i Halmstad och Anneli får vara kvar för observation.
 
Min kära systerdotter ringde och bad om skjuts till Sjukhuset på fredag kväll, så jag och syster Å åkte och hämtade henne och körde bort henne till sjukhuset. Hon hade då fått en kraftig infektion i sitt nyopererade ben, antibiotika och hem å vila. Såret sprack under natten å var kom ut, upp till Sunderbyn igen och omläggning. Suck! No ending story...
 
Bilen går på autopilot till sjukhuset nu.
 
Syster skulle kunna få komma hem på permis om hon var stark nog, men det orkade hon inte, fick feber på lördag och blir kvar på sjukhuset.
 
Har väldigt ont i min axel, sover illa och har en konstant huvudvärk. Det tar på krafterna allt som händer och det känns som om känslorna är på utsidan kroppen.
Sover hos min son, hinner dock inte umgås så mkt med honom och han var lite besviken på mig igår.
 
Idag hoppas jag komma från sjukhuset tidigare, så vi kan göra hempizza tillsammans.
 
 
 
 
 
 
En länk till en mkt fin meditation.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1446729967283
 
 
 

  Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0