Lapplands dröm grått

Idag är himlen även här i Lappland/Arjeplog grå. Känns som om vi blivit bortskämda med det vackra soliga vädret så jag blev rent nedslagen då jag steg upp i morse av att det var grått.
 
Har lite träningsvärk i kroppen av yogan, då jag haft ett litet uppehåll. Tänk så snabbt kroppen "förfaller" (kanske inte rätt ord, den har ju inte varit i tipp topp innan heller) men det har gått 3 v sedan jag gjorde ett yogapass. Det känns inte bra, så det är bra att vara på banan igen. Mediterat har jag gjort, dock sporadiskt, och jag saknar alltid yogan och meditationen då jag av olika skäl inte gör det regelbundet.
 
Drömskutt: Jag har berättat lite att jag drömmer en hel massa. Inatt drömde jag att en gammal arbetskollega till mig flyttat till USA, gift om sig och höll på med ngn typ av teater. Lämnat sin man i Sverige och deras tre barn och börjat ett nytt liv. Detta satt jag och pratade och tittade på ett klipp i en mobiltelefon om med min andra kollega, som på den tiden umgicks mkt med första kollegan. Betydelse? Ingen aning, ngn som kan svara?
 
Igår drömde jag också, men det har tyvärr farit ur minnet. visste då jag vaknade och tänkte skriva upp det, men det handlade om barn på ngt sätt. Det ska ju betyda ngn typ av förändring?
 
Bjuder på lite andra promenad bilder tagna med min gamla Nokia telefon =)
 
Denna tog jag i fjol
 
 
 
Dagens tänkvärda!
- Varför vara som alla andra när du kan vara som DU!!
 
Att avvika från massan, kliva av lämmeltåget och hitta rätt väg för just mina fötter är mitt arbete just nu. Men glöm inte att det är ett jobb som kommer att märkas, vilket alltid en förändring gör. Motgångar är en del av livets lära, vi slipper dom inte. Hur gör du?
 
 
 
 
 

 Vet din sanning, lev din sanning och tala din sanning!

 

Tips;

Vilken typ av yoga passar dig bäst? På MSN s sida under Träning och Hälsa kan du läsa lite om yoga.

Yoga-profilen Sally Parks från London hjälper dig hitta yogan som passar din kropp och hjärna.

 

 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0