Garderobtankar fortsätter

Sol idag, skönt. Då ler även själen inuti mig =)
 
Idag vaknade jag 05.00 och kände mig av ngn underlig anledning pigg, gick upp på toa, men nä...la mig igen och somnade om. Så när kl. var 08.15 vaknade jag åter och steg upp.
 
Jag tror jag måste ta tag i min garderob denna veckan, lagomt pyssel när man är hemma och sjukskriven. Det är ju rätt dumt att ha fulla garderoberna med kläder som jag aldrig använder, för det finns där. Jag har alltid varit hopplös på att handla på rea och tyckt jag gjort fynd, kruxet många ggr är att jag inte vet vad jag ska passa ihop det med eller så sitter det inte så bra som jag önskat. Men då jag sällan provar på stan vid själva inköpet, så tycker jag inte att jag orkar lämna tillbaka det heller. Så då ligger det i garderoben.

Eller sen jag flyttat till Arjeplogsmetropolen, så skickar jag efter en hel del kläder på nätet. Men då kan det vara rätt dyrt att retunera. Jag skickade efter ett par byxor, dom gick bort för de passade inte alls, skickade faktiskt tillbaka dom och fick betala 60 kr för "lånet" det känns skit. Jag vill inte kasta bort pengar på frakt... nu kostade ju byxorna 250 så jag ville ju inte heller betala för byxor jag absolut inte kunde använda.
 
Jag fortsätter alltså fundera och klura vad min stil kan vara, samt hur jag ska få den att passa i min vardag. För mitt liv består ju av mest vardag och jobb... så då måste man ju ha kläder som passar i detta.
 
 
 
 
Jag gillar detta med lager på lager, men har inte rätt ögon att passa ihop det jag gillar. Just nu består ju min garderob av... lösa ting, mkt byxor men använder ett fåtal, massor av linnen, 3-4 skjortor i samma modell, några mysbyxor och sen några "fin" plagg som jag inte kan använda till vardags. Känns det iaf som. Men jag upplever att det är snyggast om man är av det smalare slaget, inte så rak eller äppelform i figuren som jag är. Suck!
 
 
 
Idag har jag yogat och mediterat 2 meditationer =) mår så gott av det. Sen åt jag frukost och sen gick jag tillsammans med sambon till hans jobb (ca 5 km) i det sköna vädret. Det gick inte så fort, men det var jätteskönt. Att sambon vill gå, är ett stort steg. Han har kommit till insikt, vilket glädjer mig oerhört, bra för oss båda. Väldigt positivt.
 
 
 
 
Jag fortsätter.
Idag fick jag tag i Mor via mobilen. Sen lotsade jag henne i telefons tekniken att sonika dra ut kontakten i väggen till den fasta telefonen och trycka på reset hålet... för det är mer ett litet hål än en knapp. Hon har gjort detta förr, men det hade minnet tappat bort, så hon visste inte alls hur man skulle göra. Men till slut gick det bra, då hon gjort som jag bad henne göra. Bra, då kunde vi prata i fasta telefonen igen.
 
 
 
Så en dagens tänkvärde (modet mm)
Dagens tänkvärda:

Jag var mycket dyster över att jag saknade skor. Tills jag mötte en som saknade fötter

 

Kanske räcker det med en rensning av garderobens alla byten =)

 

 Vet din sanning, lev din sanning och tala din sanning!

 

upprepar ett bra Tips;

Vilken typ av yoga passar dig bäst? På MSN s sida under Träning och Hälsa kan du läsa lite om yoga.

Yoga-profilen Sally Parks från London hjälper dig hitta yogan som passar din kropp och hjärna.

 

 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0