Bad day

Så, nu ska jag skriva om min dåliga natt...
 
Vill du inte läsa, så ok att sluta nu =)
 
Jag kommer här att bara gnälla av mig lite, varför skriver jag då? Jo, livet består ju inte enbart av det goda och lyckade...så idag blir det en motpool..
 
Inatt har jag sovit skit dåligt, det har värkt som F..n i axeln. Fått vrida och vända mig för att hitta en ställning som skulle kunna funka, upp och tagit värktablett, somnat korta stunder. Och blivit väckt av Mango som inte heller sovit gott inatt. Hörde hur han kräktes, var upp och försökte lokalisera vart, men det var för mörkt så jag fick lämna det till morgonen.
 
Iaf, så ringde då väckaren, jag var så död man kan känna sig. men 06.20 steg jag iaf upp, tvättade av mig för att vakna och kokade vatten, letade upp Mangos efterlämningar och styrde sen mot yoga rummet och satte igång. Men kände att kroppen inte ville, så jag körde ett kortare pass och tänkte att jag kanske behöver mat, då jag var näst intill svimfärdig.
 
Gjorde iordning smoothie på banan, fryst hallon & mango, linfrön, smootch juice, 1 dl naturell yoghurt. 2 fin crisp kex och hade ett kokt ägg sen gårdagen kvar i kylen. Började äta, men det tog stopp. fincrispen växte i mun och fick inte ner smoothien. Kallsvettades och kände mig väldigt illamående. Bestämde mig för att kolla feber, hade dock bara 37,6 men kände tydligt av den.
Ringde jobbet och sjukskrev mig, kunde ju inte gå dit och känna mig halvdöd.
 
La mig och somnade, sov till 11.00 och har nu varit uppe ca 2 timmar. Tyvärr mår jag lika illa och ska nog ta mig mot sängen igen, svettas och mår illa och har fått en hemsk huvudvärk. La mig igen och låg till 16.30
 
Lagade lite mat och så blev det lite Tv, men kände mig helt slut i kroppen. La mig att sova 22.15 och somnade som en klubbad, (med lite hjälp) trots att jag legat mest hela dagen. Då är jag inte frisk.
 
5:2 Onsdag. Vaknade runt 07.45 och klev upp. Tog en insomningstablett igår kväll då jag har så ont i min axel, som väcker mig med smärta hela tiden. Regnet piskade mot fönsterutorna. Var uppe en stund men började svettas igen, yrsel och tog mig en tablett och la mig och låg till 10.30
Kände mig piggare och kokade mig varmvatten och styrde till yogarummet. Körde passet som vanligt, vilket gick bra idag trots att det var tungt så gick det iaf.
 
Frukost/lunch: En grön drink på 1 banan, 1 apelsin, 1 citron, 1 lime, 1 avocado och 100 gr färsk spenat, 1 cm färsk ingefära som jag mixade. Drack ½a och sparar resten till imorgon. Idag var den sur =)
1 msk linfröolja, 5 tabletter algtabletter.
Te och 2 fincrisp med ägg. Idag kunde jag äta.
ca 130 kcal
 
Sen har jag tvättat och bytt sängkläder, känns bra efter man varit sjuk att få nytt och fräscht i sängen.
 
 
Middag idag; 1 bit lax, 1 morot och 1 palsternacka stekt i ugn, 30 gr äggnudlar, grönsallad till 370 kcal
 
 
Thats it.
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0