Slutet på semestern

Nu är jag då åter på hemmaplan. känns bra.
 
Igår vaknade jag hos Mor, det var tyst i lägenheten förutom min vita hårboll Chanti som tyckte med bestämdhet i sina katt mjaus att jag skulle stiga upp 07.10 Var bara att göra så, annars hade hon väckt hela Hertsön =)
 
Vi steg så upp, jag och Chanti som iof redan var på väg mot köket då jag svängde benen över sängkanten.
Jag kom upp och Mor sov tungt i soffan (hon vill helst sova där, då jag är på besök) Jag gav min kära gaphals =) sin mat, så hon tystnade och blev nöjd.
Satte på te vatten och tvättade av mig samt klädde mig. Städade till i sovrummet och packade. Inget liv från soffan, så jag satte på kaffe och satte mig sen och njöt min kopp te över NSDs nyheter i tidningen. Satte kaffet i termosen, men Mor sov vidare. Runt 08.00 började Lulebo med grästrimmer klippa runt fönsterna och då steg min Mor upp. Yrvaken och smått chockad att kl hunnit bli 08.00 och hon hade sovit precis hela natten. Men tror det var behövligt då hon glömt ta sin tablett mot kramper i flera veckor!! onsdagkväll då jag fyllt dosetten så tog hon ju sin tablett och fick då sova en hel natt.
 
08.30 kom sonen ner =) han skulle hjälpa mig bära allt till bilen och följa med på stan och köpa sig en ryggsäck som han behövde till sin resa.
Frukost: 1 smoothie på blåbär, 1 banan, linfrön, 1 dl fil (verum) ½ dl froochen juice. 1 ägg på två surdegsbröd med kaviar
09.30 kramades vi sa hej då för denna gång och jag med lasset åkte iväg.
 
Lämnade son vid centrum, stannade och handlade lite mat på willys, för jag hade ju pantat burkar där och behövde lämna in kvittona för att få pengarna. Köpte en bok åt systerdotter då jag på väg hem stannade till hos henne.
Hon fick tillbaka kylbag med kylklabbar, boken, några tidningar och mitt campeva schema, om hon vill följa det? Är ju svårt att veta vad man ska äta, och då är det ju bra med schema, så kanske det är en hjälp på vägen.
 
Stannade inte så länge då jag inte förvarnat att jag skulle komma. Chanti väntade också i bilen.
 
Stannade även till på dollarstore och handlade, men fick ringa sambon om en peng för att lösa ut mig. Har gått på tok för mkt pengar i Luleå. Dels gick ju 3500 kr till veterinären för chantis hälta, Puh.
 
 
Kom hem runt 15.00 (vrålhungrig) och vi gjorde middag:
Kycklingfilé grillad, sallad, hallumiost och stekt squach. jättegott!
På kvällen åt jag en laktosfri glass till Tv;n.
 
18.00 hade jag en ny massagekund, tror det gick bra men har en underlig känsla över kunden (kan ju vara ngn som kontrollerar på ngt sätt?) Jag gjorde mitt bästa och bjöd på 15 min extra, bara för att kunden förhoppningsvis skulle känna sig nöjd. Vet inte vart denna person jobbar, men bodde inte i Arjeplog, utan jobbade här under delar av veckorna.
 
Drog ett änglakort: undrade över min väg...
Svar; Self (Jag!) Gå inåt. när vi investerar mer energi på att utveckla vårt andliga liv, börjar den yttre världen att ta hand om sig själv
 
 
Var jättetrött efter körning och massagen så sen la jag mig vid 22.30
 
Idag Fredag
 
Väcktes återigen av Chanti ca 07.00 och gav upp sovandet ca 07.12 =)
Kokade vatten, tog min linfröolja och gick till yogarummet. Guuud så skönt att vara hemma där jag kan yoga på morgonen. Jag yogade ca 1 timme, låg på spikmatta 20 min och var skönt svettig och avslappnad efteråt.
 
Drog ett änglakort även idag;
Svar; Watch (upptäck, hitta)
Titta/ håll utkik efter mirakel. Tillfälligheter är gudomligt inspirerade ögonblick för att påminna oss om att en högre makt vägleder våra liv.
 
Idag blir det min 5;2 dag, då jag inte haft den i veckan. Så snart blir det Frukost:
1 ägg på rån, smoothie på hallon, banan, citron, linfrön, naturell yoghurt. 5 tabletter alger.
 
Middag ikväll får bestå av sallad på ; babyspenat, avocado, bladselleri, tomat, gurka, paprika och till detta steker jag hallumiost, squach, och lite kyckling kassler.
 
Idag skiner solen, ska bara äta min frukost och ska sen ta min cykel och cykla till jobbet och se hur jag jobbar nästa vecka...suck.
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0