Svältkur

Jobb idag. Steg upp 06.15 då jag kände mig rätt trött. Men gav kissarna mat och kokade vatten för att ta med i yoga rummet. Idag blev det hela passet igen och jag gjorde uppvärmning och orkade plankan 1 min...baggis kanske, men för mig kändes det som en seger, å det kändes riktigt bra att orka lyfta raka ben 26 andetag. Är ju svag i magmusklerna, och har egentligen aldrig riktigt tränat dessa. Så en liten seger för mig...
 
Jobbat mellan 8-17 och är jättetrött! Idag var det en torr färdig panerad veg biff med pot mos, och jag äter ju just nu ingen potatis och min mage pallar inte panerat...så =ingen lunch för mig. Tur nog kokade jag två ägg i morse som jag hade med mig. Så det är vad jag åt till Lunch idag.
 
Frukost; Havregrynsgröt med hallon och nötter, med laktosfri mjölk (tur jag åt det i morse)
Lunch; 2 ägg på 3 rån med lite majonäs på, te
Mellis; 1 rågrut hård macka med 2 skivor ost
Middag; gårdagens ugnstekta  morot/palsternacka/sötpotatis klyftor, ½ hallumiost, ½ squach.
 
Möjligen att jag gör mig en smoothie ikväll, för att kompensera det lilla matintag som blivit idag.
 
Veterinären ringde ang Chanti idag, dom hittade inget fel på min fina kisse. Så mest troligt har hon en inflammation i leden. Hon får fortsätta med medicin så länge.
 
Min älskade son Robert är nu i Borås! Så...ni i Göteborg/Halmstad som vill träffa honom, ring honom på mobilen =) det skulle glädja honom. Han stannar ända till den 18/8 Så inga undanflykter. =)
 
Nu Tv och sen i säng... är helt slut just nu.
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0