The last weekend before working

Upprepande av gårdagens morgon, Min kisse ville ha upp mig 04.30 och hon jamade och jamade. Men jag hade bestämt att NEJ, hon måste lära sig vänta. Så jag pluggade in öronproppar och vände på mig, och till slut gav hon upp och la sig att sova själv. Tur att sambon inte hör henne då han sover tungt.
 
08.15 vaknade jag utan kattskrik i örat, men av Mangos smackande då han tvättade sig precis bredvid mitt huvud =) Men det var ett angenämare ljud än Chantis enträgna jamande. Han tittade på mig och när han såg mig vaken ville han krypa in under täcket och ligga nära mig, där det är varmt och skönt. Så låg vi en liten stund tills min axel började värka. Steg upp och båda kissarna var alerta och skuttade efter mig till köket, där dom så fick mat. Själv tog jag en citodon =(
 
Kokade mitt vatten som jag även idag tog med mig till yogarummet. Varm vatten är bra att starta dagen med, sätter igång ämnesomsättningen.
 
Mitt yogapass är för styrka och generositet. Jag körde det och även idag rann svetten, dock tror jag det även beror på den tryckande värmen.
Det ösregnade, men kändes ändå varmt i luften. Och mycket riktigt då jag höll på med mitt pass brakade åskan igång.
Chanti låg i yogarummet med mig, hon sov på en av stolarna medans jag yogade på min matta. Men då jag låg och vilade kom även Mango in och strök sig mot mina fötter. Han gillar inte åska, så det var nog därför han ville vara nära mig. Chanti är ju döv, så hon är bara med mig för att hon oftast är där jag är.
 
Idag känner jag mig underligt yr och lite illamående, om det beror på vädret vet jag inte men tror det. Tänkte först att det kan vara att jag var hungrig då jag yogat klart och behövde få i mig
 
Frukost: Smoothie på 1 banan, 1 dl mango, 1 citron, 1 tsk linfrön, ½ dl Juice och 1 dl naturell yoghurt. Till den åt jag 1 ägg på två rån, 2 fin crisp med brie ost.
 
Idag blir det att tvätta, rensa kattlådor, byta rent i sängen, dammsuga huset.
Nu måste jag även göra räkningarna, då dessa blivit lite åsidosatta då jag haft besök och sen varit i Luleå...tänk att tiden går så fort?!
 
Lunch idag; Inget planerat, så jag tror det lutar åt att bara äta liten omelett med lite stekta grönsaker.
 
 
Solen dök upp för en timme sen och ovädret bedarrade...
 
 
Hitta det färgglada i maten, då blir den automatiskt nyttigare. Inte mkt färg i hamburgertallrik!!
 
 
Middag idag; Blir antagligen grillad kycklingfilé från gårdagen, härlig färgglad sallad och möjligen hallumiost, stekta färska champinjoner. 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0