lördagsJobb

Idag steg jag upp ca 08.00
hade lite huvudvärk då jag svängde benen tungt över sängkanten. Chanti var pigg och alert och ville hemskt gärna ha lite mat. Drar på mig linne och mjukbyxor, hittar tjocksockarna.
 
En sväng in på toa. Tvättade av mig och blicken föll på min trötta spegelbild.
Uch, tittar på den trötta kvinnan som tittar tillbaka i spegelbilden. Håret är trist, frisyren likaså, grubblar då jag ser mig själv... vad ska jag göra åt eländet?
Suckar, tar tandborsten och sätter på tandkrämen och borstar så tänderna.
 
Efter ytterligare en blick på det där i spegeln går jag mot köket, ger kissarna mat och kokar så mitt varma morgon vatten, droppar i lime. Kollar temperaturen ute 19,9 grader kallt, brrrr
 
Tar min temugg med vatten och går mot yogarummet. Sätter mig ner efter att jag tänt några ljus, lågorna fladdrar och skenet blir fridfullt och mjukt.
Sätter mig på yogamattan och tonar in... gör mitt pass, tar 50 min.
 
Syster ringer då jag är precis klar =D vi surrar en 40 min sen måste jag göra klart i yogarummet då jag väntar en kund som ska få massage. Då allt är klart, tar jag på skorna och småhuttrande springer mot brevlådan och hämtar in dagens tidning. det biter i kinderna och kylan tränger in genom kläderna.
 
Väl inne dricker jag en kopp te och läser tidningen. 10.45 kommer så min kund, ca 15 min sen. Men det gav ju mig tid att läsa tidningen i lugn å ro.
 
Gav kunden massage och sen satt vi väl å pratade 45 min, för klockan var drygt 12.00 då jag kom in i huset igen. Sambon hade då stigit upp.
 
Så var det då dags att röja och städa i gästrummet som jag påbörjat. Har målat den 2.30 långa (breda) byrån vit och nu skulle jag bära ut allt som jag lastat på golvet, från den gamla hyllan som nu är i yogarummet. Samt tömma och bära bort hörnskåpet från gästrummet.
Gubben lyssnar på ljudbok så jag var ju tacksam att han ändå kunde hjälpa mig bära möblerna. Resten gjorde jag själv.
 
Syrran ringde och undrade om jag kunde ta tipset, så jag gjorde en paus i mitt stökande och körde till affären där jag även handlade, postade Mors julpaket och lämnade tipset på Kalles kiosk. Tyvärr bidde det ingen vinst denna lördag.
 
Hem igen och fortsatte mitt bestyr och till slut vart det ganska klart iaf =)
Sambon hade beställt Hockey på Tv så 16.00 skulle den börja, men började först 16.30 efter förseningar. Skellefteå vann, så det var han glad för.
 
Plockade så ur diskmaskinen och satte ner disken som var smutsig och så lagade jag mat. Kyckling, champinjonsås och stekt potatis, sallad. Sambon åt framför matchen så honom såg jag inte så mkt till, det blev en ensam middag i köket för mig, tillsammans med en tidning.
 
Tv kväll på egen hand då sambon gick och la sig efter matchen. Såg en film som var sisådär. en man fast i en annans mans minne i 4-5 år...
ja, det lät väl kul?
Missade så mkt bättre, trodde nämligen det var slut...hm, så jag såg/hörde sista låten "livet är en fest" Ha,ha...jo, det kanske det är, en fest?
Sen började Downtown Abby 21.30 och detta såg jag också.
 
Imorgon blir det kanske att försöka tona håret (provar ljusare nu) och påbörja målningen av hörnskåpet som jag ska ha i yogarummet.
 
Funderar om vi inte ska baka och göra pepparkakshus tillsammans då sonen och hans sambo kommer =) kunde kanske varit lite kul, för att få lite julstämning.
 
 
Trevlig helg!
 
 
 
 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0