Vrooom, nu strax

Väder; Sverige är en av de land som diskuterar vädret mest i världen! Så ni vet. Idag har vi haft -6 grader och halvklart väder med lite vindar...
 
Jobbar mellan 06.45-15.15 imorgon torsdag och sen bär det av direkt mot kusten.
Sambon är lite knusslig då jag lånar bilen, är det inte vädret så är det halkan han tjatar om. Väder har vi hela tiden, så jag är inte så bekymrad som han är. Men visst förstår jag att han är rädd om sin bil, allt eller inget kan ju hända.
 
Men om jag ska till kusten och shoppa, handla mat, julklappar och kattmat mm så behöver jag bil. Så enkelt är det. Jag åker ju inte ner 25 mil och handlar för att sen kånka allt på en buss, det har jag inte ork och styrka att göra. Men det är kanske bäst att köpa sig en egen bil, så ingen behöver oja sig över allt och ingenting.
 
Att bo i Arjeplog är ju en prövning i sig. Dvs jag gillar Arjeplogs vackra natur, men jag tycker även om lite puls, vilket inte finns i Arjeplog. Att åka till kusten är ett måste (ett andningshål) om jag ska orka bo i Arjeplog. Jag kör fram och åter själv, så det handlar ju inte om att jag behöver chafför el dyl.
 
Skulle köpa lite julpynt nu under jultider... tror ni dom har det i Arjeplog. Tyvärr är utbudet mkt begränsat i denna lilla inlandsort, så jag hittade varken ljusmanchetter för att piffa upp min ljusstake eller små jultabletter att ha under tallrikarna på bordet. Så jag ska försöka hitta detta i Luleå.
 
Ja, så nu vet ni. Det blir kanske stilla och lugnt några dagar framöver. Tar ändå med mig min laptop, så möjligtvis hinner jag in och skriva en rad... vi får se vad för utrymme det finns.
 
Har packat och fixat idag, så jag åker då jag jobbat klart. Är ändå glad att jag var snäll mot mig själv och vilade idag, känner mig sliten efter förkylningen. Men nu känns det iaf bra. Längtar till kusten nu.
 
Ha det gott, och vissa kanske jag träffar snart.
 
 
 
Hittade denna topp/klänning och jag föll pladask för den. ÄR den inte fin?? =) Jag tycker den är ursöt.
Inte speciellt dyr heller. Nu har jag handlat julklappar på saiten där denna fanns. så jag får se vad som kommer och hur det hela fungerar, så kanske jag köper den senare.
 
 
Fick ett paket från en annan saijt idag, det såg bra ut och fick mkt för pengarna. knappt lönt att köpa i affärerna längre, jag har gjort fina köp och fyndat massor. Tyvärr e det ju inte lika kul som att shoppa in real Life dock.
 
Dagens tänkvärda:
 
 
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ...<3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0