Keltiskt horoskop

Egenskaper keltiskt horoskop
 
För personer födda 14/6 - 23/6 och 12/12- 21/12
 
Personer födda i fikonträdets tecken är väldigt känslofulla. Precis som trädet är de i behov  av ett varmt och milt klimat för att trivas. En tuff omgivning skulle inte ge dem utrymme att utvecklas. Särskilt i ung ålder behöver de mycket ömhet och omtanke så att de kan öppna  sig mentalt och utveckla säkerhet. När de väl hittat sin kärna blir de fantasifulla och kreativa  människor som kan ha en innovativ inverkan på sin omgivning genom sina tankar och handlingar.

Fikonträdspersoner är artister. De är känsliga, kreativa och har en god känsla för atmosfär,  stämningar och förändringar. De har kapaciteten att skilja mellan fantasi, inspiration och intuition.  När dessa personer väl har funnit ett tydligt mål i livet skapas en fruktbärande harmoni mellan  deras tankar, känslor och önskningar.
Fikonträdspersoner är mycket känsliga.
 
På samma  sätt som de upplever sina känslomässiga toppar granskar de även sin själs plågsamma djup. Om  dessa personer inte hittar ett tydligt mål med livet tenderar de att hamna i en spiral av lidande.  Eftersom de ofta är så känsliga visar de ett hårt skal mot omvärlden för att skydda sin mjuka kärna.  De kan uppfattas av andra som mentalt svaga och oförutsägbara, men det beror enbart på att de inte blir insläppta.

Fikonträdspersoner behöver en  tydlig och stabil partner som kan dela deras mentala djup utan att känna för mycket sympati. När de väl funnit en sådan partner och de litar på honom/henne finns de inget de inte kan göra när  det gäller kärlek. De är så kreativa!
 
   
Jag har alltid sagt att jag är en känslomänniska, så det var verkligen kul att hitta mitt keltiska horoskop.
Men inser att jag är på väg att hitta min kärna, är dock inte där ännu. Omvägar som lärt mig mkt på min personliga resa, men antagligen måste göras för att hitta rätt. Det har tagit mkt av livets tid från målet, kan jag känna. Sökandet efter ens livsväg kan få mig att tappa focus på nuet, som är precis lika viktigt. Utan nuet finns ingen framtid!
 
 
Idag skiner solen och temperaturen visar på -13 grader. Det är vackert då solen gnistrar på snön =)
Har kokat kaffe åt sambon, å hoppas han snart vill stiga upp.
Måste lämna in tipset idag, då syster är i Norge (som brukar lämna in) Så tyvärr måste jag ut med mitt öga...suck!
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0