Trosor

Idag var ögat fortfarande kletigt så jag ringde VC och fick en tid, hade velat att dom kollade halsen oxå. Kom dit 11.00 då jag fått tid. Han kollade ögat och sen inget mer, men..kan du kanske kolla halsen frågade jag? -nej, står inte att du sökt för det. Så sköterskan som tog emot mitt samtal, priorieterade bort min hals, så bara ögat blev undersökt. Tog säkert 3 minuter och 200 fattigare + medicinen...suck!
 
Jaha, fick salva utskriven och rekommendation att vara hemma 1-2 dagar. Så senast torsdag är jag åter på jobbet, kan bli onsdag om det är en bra salva.
 
Trosor, det är väl så att de flesta kvinnor bär dom. En del bär inga underkläder alls, men jag själv hör till trosbärarnas skala. Intressant? Iaf, så tycker jag det är skit svårt (ursäkta uttrycket) att hitta en skön, lite snygg vardagstrosa.
Jag är typen som gillar trosformen "Tai"  dvs inte för kort mellan gren och navel, utan så att jag känner att jag har en bra trosa på mig som inte hela tiden måste dras upp... Men det finns inga, iaf har jag inga hittat som är lite trevlig...ok, lamt uttryck. Lite kul, lite fräcka då. Antingen är de helvita eller helsvarta i bomull. Ja, jag vill helst ha bomull närmast kroppen, så då blir det begränsat.
 
Åh, kanske ni tänker. Det finns ju jättestora utbud, men NEJ! Det gör faktiskt inte det. Antingen är de superfräcka små saker som man ska vara pinnsmal för att kunna ha på sig, dvs har du ganska rak "figur" Så kan jag inte ha ett par trosor som slutar strack över rumpskåran, då kasar de ner hela tiden.
 
Eller så får man titta på "tant" utbudet, men hallå, måste man känna sig som tant bara för man klivit över 50 strecket? Jag tycker inte om tant trosor som går över naveln, och skulle tycka det var trevligt med tryck, lite fräcka oxå fast i bomull. Fattar inte att det kan vara så himla svårt...
 
Kanske är det för att jag är hemma jag blir så frustrerad...men problemet har funnits länge i min värld.
Och har du ngt tips, så skriv gärna.
Dock finns det inte på H&M, Kappahl, Katalogerna Bonprix, ellos, halens, bonaparte mfl.
Och visst finns det massor med bra sidor som har lite sexigare underkläder, men inte just trosor för vardag och  inte bara i sv/vit färg. =/
 
 
 
Typ denna formen, kanske liten aning högre fram, men fortfarande under naveln. Men finns bara i svart och vitt, thats it! I-lands problem, jag vet.
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra... <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Vickan

Tack så jättemycket för peppet, det kommer gå bra. Är jättemotiverad:) kram!

2013-02-18 @ 18:33:36
URL: http://turbopsyk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0