Vinterskrud, ej tö på länge

Idag vaknade jag 07.10 men kände att jag inte hade lust att stiga upp ännu, så jag var upp på toa och skuttade tillbaka till min varma säng och gömde mig under täcket. Mmmmm, gött. Somnade om och vaknade 08.30 mer lagomt att stiga upp en söndagsmorgon.
 
Idag har jag skrivit lite på min Novell, som ligger på min sida under "mina texter" sen har jag skannat in bilder till min kära bror, för att kunna ge honom en fotobok.
Jag gjorde även två Collage med bilder oxå, en till sonen och en till mig själv. Jag tänkte att det är ju dumt att alltid ge bort allt, kul att ha ngt själv som jag gjort.
Om det var billigare hade jag gjort till alla mina nära, om dom hade velat ha förståss =D Min bror frågade nämligen om jag inte hade lite foto av honom som han kunde få. Och jag har definitivt inte många, men det blev en liten bok iaf, mest gamla bilder dock.
 
Min kära sambo är ju i skeå, så jag måste ju roa mig med ngt. Har tvättat en hel del, så nu är tvättkorgen tom. Har även bäddat rent i sängen och tänkte att jag skulle ångbasta ikväll, skönt att vara varm å go när man kryper ner i nerbäddade svala lakan...
 
 
Idag sken solen på den vita snön, å jag var ut och tog några bilder... här pratar vi inte lite snö, här ÄR det massor med snö och väldigt kyligt. idag dock -26 men igår och i förrgår 30-32 minusgrader.
 
Sambons son är opererad, så nu är det bara att hoppas och vänta att han ska piggna till. Jag skickade efter en tröja åt honom igår, som jag sen ska skicka åt honom. Det var en med tryck på en rottwailer, som han äger. Inte just den, men han äger Reiko.
 
 
Här är en bild på Kimmes Reiko
 
Här är lite dagsfärska bilder på Norrlandsvintern
 Idag!
 
Baksidan vårt hus
 
 
Framsidan och en liten bit av farstutaket till höger
 
 
Mango myser i fotöljen
 
Sist jag var i Luleå, så handlade jag åt min fina systerdotter. Och hon gladde mig med en lite gåva som värmde mitt hjärta. Behöver ju inte vara mkt för att göra någon glad, och denna fina fick jag av henne som tack för hjälpen =D Tack du fina för den söta gåvan.
 
 
 
Tack Linda.
 
 
Nu lite Tv för att ladda för en ny arbetsvecka!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0