10-7-13

Ännu en dag på jobbet, innan semesterns härliga "Campeva" startar. (dvs mina två stenhårda hälsoveckor)
Jag kommer att inviga er till fullo, när jag startar. Både för min egen skull och för att ni ska kunna följa mina steg...stora som små. Ni är välkomna att kommentera och fråga, så svarar jag. Jag anmälde mig som bloggargäst på sidan iForm, tyvärr hade dom inte plats för fler bloggar där nu :-(
 
 

Start den 15 Juli 2013

Jag hoppas att ni därute vill hjälpa mig med kommentarer, mm behövs bara att ni iaf tittar in å följer mina väg.
 
 
Idag onsdag har vi fixat på avdelningen, städat och gjort om miljön för barnen. Den blev mer inbjudande och det känns gott att vi nu har gjort det.
 
Vi var och handlade nya kuddar också för myshörnan och kuddar till fröknarna för vilan med barnen.
Alla sängkläder vi har är också tvättade och fina nu.
 
Från avdelningen har vi också plockat bort en hel del som vi inte behöver ha där, lätt att det samlas i skåp/på alla hyllor.
 
Efter jobbet åkte jag hem och svidade om (bytte kläder) för jag blev utbjuden av en vän. Vi åkte till Kraja och åt lax på planka.
 
TYVÄRR, Kraja i Arjeplog så blev det aningen torftigt på plankan. Maten smakade bra men portionen var liten, inte mkt till grönsaker, två torra sparrisar, en skiva gurka och en liten varm tomat.
Det är på TOK för dyrt att äta ute. Nu blev jag bjuden, men för en liten bit lax, lite potatismos på en planka 175 kr!!
 
Jag blev ändå glad att dom erbjöd aioli, laktosfri istället för hollandaisesås som var till laxen. Jag fattar iaf inte varför dom är så rädd för frächa grönsaker till maten?? Borde kanske satsa på resturangbranchen! Mer vegetariskt att välja på, fler fiskrätter och mkt grönsaker, råa som stekta härliga grönsaker med färska kryddor... hur svårt kan det vara?
 
 
Kom hem och bytte kläder igen, till hemmastassen...hehe, mysbyxor, t-shirt och kröp in i min fleeströja. Va? Blir det inte varmt undrar ni så här mitt i sommaren...harm, harkel...sommarvärmen har INTE riktigt tagit tag i sommaren här i Arjeplog. Den underbara värmen som var i Maj, lyser med sin frånvaro. Så förhoppningsvis kommer den nu nästa vecka så jag får känna på den under min semester.
 
Tittade på Trinny & Susannah, som klädstyler om Norge =) Kanske ett å annat tips på kläder, kan man ramla över då man tittar.
 
Jag försöker iaf ladda för min hälso camp mentalt. Jag känner mig inspirerad och känner mig positiv =)
 
Torsdag: Idag börjar jag jobba 09.30 då jag har ett barn set idag. stänger nämligen =/ inte det roligaste, men vi får alla göra det.
 
Sambon å svärfar åker till skellefteå och hämtar byggsatsen till vårt 10 kvm förråd som sambon köpt, och ska ställa upp bakom huset. Vi har så mkt grejjer, så vi får "bygga" ut med ett förråd =)
Yoga rummet har ännu inte fått nytt tak, det läcker in vatten...urk. Får väl se om det sker någon gång, det är lovat redan förra året att det skulle fixas... suck!
 
Nu Jobb.
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0