fabalus fakta idag ...

Arbetsdag idag måndag. Varmt och skönt sommarväder med korta regnskurar... men mest sol idag.
 
En tanke ang regn: Det är så lätt att låta vädret påverka en. Istället för att låta en regnig ledig dag göra en låg, sur eller irriterad, så är det nu den där boken, tekoppen och filten ska fram. Varför inte baka något gott eller göra ett storkok. Kanske åka iväg på ett museum eller något annat kul för både vuxna och barn. Unna dig en spadag eller prova på att bara slappa (Avslappning, en skön meditation, fram med spikmattan hihi). Låt solen skina inne, när det regnar ute!
 
Igår söndag åkte jag till stugan, sonen var stolt över den gädda han lyckats dra upp på ca 6 kg. Vi grillade kotletter, stekte halomi, sötpotatis och gjorde sallad ute i solen, myyysigt.
 
Vi åt med god aptit. Finns nog inget som slår utegrillning över glöd, ute i naturen, fågelkvitter och vattenbrus runt omkring en. =) Helnöjda blev vi.
Sambon satt hemma och lagade sonens dator, så han följde inte ut till stugan.
 
Sen städning och ihop packning, hem till huset och packa ner resten för sonen. Skjutsade honom till bussen 15.50 den gick 16.00 ich
 
Han var hemma vid 20.30 efter att han var tvungen att vänta på ytterligare lokalbussen en 45 min innan han fick åka från stan.
 
Vi tittade på lite GRIMM, serie som vi sett förr och som nu sambon hittat nya avsnitt av.
 
Sen runt 22.00 sovdazzzz, men hade svårt att somna. typiskt då man varit ledig och sen ska upp å jobba.
 
Är skit trött idag. Men efter en god middag på ugns lax, ärter, nypotatis och fisksås, for vi en kort sväng till stugan där svärfar snickrat ihop en gäst säng i gäst stugan. blev toppen. 120x200
 
Nu mer Grimm.
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0