Onsdag, campeva. En sen uppdatering

Idag har jag varit i stugan, vi sov över från igår. Vi la oss sent då det var en helt underbar kväll. Vindstilla, spegelblankt på vattnet och varm sommarluft, äntligen. Tur att det äntligen hände på min semester.
Jag eldade lite i stugan på kvällen, för att ta bort den lite fuktiga luften därinne. Men kl.03.00 kändes det så otroligt varmt att jag öppnade fönstret och satte dit myggfönstret. somnade om och vaknade igen runt 07.45..
Låg kvar en stund och klev så upp, klädde mig och cyklade de 5 km hem till huset. där jag gav kissarna mat.
 
 

 
 
Börjar dagen då jag kom hem som vanligt med: 1 msk linfröolja, 5 algtabletter, och psyllisfrö i yoghurten. Te.
Frukost; 1,5 dl naturell yoghurt med musli, en grön drink (se recept iförrgår)
 
Gjorde sen en beställning till Ellos, vi har bestämt att ha typ "tyg garderob" i förrådet för lite vinterkläder å sånt. Så inköp av två st.
 
 
 
Därefter satte jag fast renhornet jag köpt av Lisa på cykeln och tog det med till stugan, samt vatten och lite fil till sambon. Har nämligen tänk måla mitt renhorn =) kommer bli jättefint.
 
Så det blev 2 x 5 km cykling idag.
 
Kom tillbaka till stugan ca 10.30 och satte så igång att måla i gäststugan, bra för armarna, träning även det.
 
kl. 14.30 tog jag bilen och åkte hem, sambon blev kvar. Vi hade en tid hos veterinären 15.15 för Chanti idag, då hon nu haltat en vecka.
Veterinären trodde det var en inflammation i armbågsleden hennes, så hon fick en spruta. Jag fick också med mig två sprutor som jag ska ge henne själv. Detta ska då göra henne bättre, så hon slutar halta.
Min katt är otrolig, helst då vi är någonstans tex veterinären idag. HUR lung som helst, och litar på mig till 100 %, då får veterinären göra och känna på henne och hon bara är. Otroligt. Hon som annars är så svår att hålla i här hemma =) om ngt ska göras, kloklippning å sånt. Så stolt över min fina misse.
 
 
Lunch; 3 tunna crisp med ägg och avocado med lite majonäs, te
 
Sen gjorde jag sallad på; isbergssallad, avocado, rädisor, gurka, plommontomat, paprika, bladselleri. Att ha med till middag i stugan.
 
Var tillbaka i stugan 15.30 och gjorde upp eld, värmde så;
 
16.15 Middag: 1½ bit kycklinglårfilé, ca 1 halv sötpotatis (från söndags ugnsbakade rotsaker) 1 msk fetaostcréme och salladen jag gjorde. Jättegott.
 
Fortsatte så att måla fram till kl. 19.00 då packade jag ihop penslarna. Sen packade jag ihop i stugan då sambon låg i hängmattan och sov Zzzzzz... en del tar vara på semestern, vet inte varför jag inte gör samma sak...alltid detta projektande som jag påbörjar istället för att vila och må gott på semestern.
 
20.00 gjorde mig en smoothie på hallon, 1 liten banan, linfrö, ½ dl froosen juice och 1 dl laktosfri mjölk.
 
Idag har jag då fortfarande ont i mitt muskelfäste samt himla ont i min högra axel igen...sover väldigt dåligt på nätterna pga den, så det blir 2-3 citodon som jag vaknar och tar på natten för att kunna få ngn sömn.
 
  aj, aj... suck
 
 
Blev lite tvättande idag oxå. 2 marskiner.
Steg; 10056 
 
 
Nu sovdagzzzzzzz
 
På fredag ska jag ju få hit mina nära och kära, ser fram emot detta JÄTTE mkt =)
Blir god mat och umgänge i några dagar, risken är att jag inte hinner uppdatera per dag då.
 
 
 
 
 
Tänkvärt:
I my not be there yet, But I´m closer than I was Yesterday... Eller HUR!
 
 
Läsare; Skriv gärna en rad, om ni undrar något...eller bara för att peppa mig, vilket skulle uppskattas.
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0